Сервис/Контакт

Доколку имате прашања, проблеми или сугестии, Ве молиме пополнете ја нашата контакт форма.

CYBEX во други земји

Pankomerc d.o.o.
Bul. Jane Sandanski 94
1000 Skopje
Macedonia

TEL: +389 2 2446 315
FAX: +389 2 2403 324
EMAIL: info@pankomerc.com.mk