LEMO Bouncer

reddot award 2018 - best of the best
LEMO Bouncer
Хранење. Спиење. Лулкање

Хранење. Спиење. Лулкање

Со CYBEX LEMO релаксаторот, Вашето бебе може да седи со вас на маса уште од првиот ден. Овој иновативен 3 во 1 релаксатор е дизајниран да биде самостоечки или пак да биде прикачен на LEMO столчето. Од 6 месеци до 3 години, LEMO релаксаторот може да се употребува без каиши и претставува совршено место за одмор на детето.

Прилагодлив наслон за грб

Прилагодливиот наслон за грб овозможува бебето да можете да го раните во релаксаторот или пак да спие во него.

Лулање

Удобниот релаксатор е дизајниран да може да се лула според движењето на бебето.

3 во 1

Со каиш: од раѓање до 6 месеци; приближно 9 кг Без каиш: од 6 месеци до 3 години; приближно 15 кг

Дише

Во летните денови, отстранете ја навлаката. 3D мрежата овозможува пријатна температура на телото на детето и истовремено ја задржува неговата ерономична положба.

LEMO Релаксатор

LEMO релаксатор со ремени: од раѓање до 6 месеци; приближно 9 кг. LEMO релаксатор без ремени: од 6 месеци до 3 години; приближно 15 кг.

Storm Grey

Storm Grey

Pale Beige

Pale Beige

FAQ

Дали LEMO релаксаторот може да се постави на LEMO столчето?

LEMO релаксаторот лесно може да се постави на LEMO столчето со помош на специјалниот адаптер. Се користи за деца од 0 до 6 месеци.

Може ли да се отстранат каишите?

Децата од 0 до 6 месеци треба да бидат врзани со каишите кога се во релаксаторот. Од 6 месеци до 3 години, каишот може да се отстрани.

Колку положби има LEMO релаксаторот?

LEMO релаксаторот може да се употребува во 2 различни положби.

Како да се склопи и расклопи LEMO релаксаторот?

LEMO релаксаторот може лесно да се склопи и расклопи со помош на системот на еден клик.

Како да ја исчистам навлаката на релаксаторот?

LEMO релаксаторот е лесен за одржување. Рамката се чисти со крпа, навлаката се пере во машина на 40 степени.

Може ли да го користам LEMO релаксаторот без навлаката?

Да. Нашиот LEMO релаксатор може да се употребува и без навлака. Тоа го препорачуваме особено во летните денови.

Каде можам да најдам резервни делови?

Резервни делови можете да најдете кај Вашиот локален дилер.За да најдете продавница близу вас, кликнете на http://cybex-online.com/de/retailer.html