LEMO Chair

Возраст

Од раѓање до 99 години

LEMO Chair Outback Green LEMO Chair Canary Yellow LEMO Chair Twilight Blue LEMO Chair Porcelaine White LEMO Chair Infinity Black LEMO Chair Storm Grey LEMO Chair Outback Green LEMO Chair Canary Yellow LEMO Chair Twilight Blue LEMO Chair Porcelaine White LEMO Chair Infinity Black LEMO Chair Storm Grey

ЕДНО СТОЛЧЕ. ЗА СИТЕ. <br> НАЈНОВОТО 4-ВО-1 РЕШЕНИЕ ЗА СЕДЕЊЕ

Столче за цел живот. Столчето LEMO на CYBEX 4-во-1 е одличен и издржан избор кој се прилагодува на растот на Вашето дете. Ставете го соодветниот додаток и ќе можете да го користите столчето од раѓање до 99 години. Со една рака можете да го прилагодите и да одберете една од четирите позиции на столчето. Терпезарија?Дневна?Кујна? Тркалата го намалуваат ризикот од превртување на столчето и истовремено го прават поподвижно.

Употребуваме колачиња за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт. Со употреба на нашите услуги, се согласувате на нашата употреба на колачиња. Повеќе инфо