LEMO Bouncer

Возраст

Од раѓање до приближно 3 години

LEMO Bouncer Storm Grey LEMO Bouncer Pale Beige

Хранење. Спиење. Лулкање

Со CYBEX LEMO релаксаторот, Вашето бебе може да седи со вас на маса уште од првиот ден. Овој иновативен 3 во 1 релаксатор е дизајниран да биде самостоечки или пак да биде прикачен на LEMO столчето. Од 6 месеци до 3 години, LEMO релаксаторот може да се употребува без каиши и претставува совршено место за одмор на детето.

Употребуваме колачиња за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт. Со употреба на нашите услуги, се согласувате на нашата употреба на колачиња. Повеќе инфо