Karolina Kurkova

CYBEX by Karolina Kurkova

Соработка помеѓѕ CYBEX и Karolina Kurkova. #CYBEXbyKK

Повеќе информации
Cybex Колекција - Koi

Кристално. Мирно. Сила и среќа. Новата CYBEX Fashion Collection KOI ја спојува енигматиката на подводното суштество од Јапонската митологија со уметничка технологија, материјали и изработка.

Повеќе информации
Cybex Колекција - Koi
Birds of Paradise
Birds of Paradise

Следи ја природата. Природата оживува во новата Birds of Paradise колекција на CYBEX и влегува во градот. Светкави, колоритни папагали и растенија се вткаени во наградуваната платинум колекција на CYBEX.

Повеќе информации
Cybex Collection -  Cherubs by Jeremy Scott
Cybex Collection -  Cherubs by Jeremy Scott

Третата соработка на CYBEX by Jeremy Scott е насловена како »Cherubs«. Тоа е комбинација од хумористична адаптација на класични мотиви и впечатлива боја.

Повеќе информации
CYBEX by Anna K

Универзумот, ѕвездите, планетите и галаксиите се инспирација на новата ѕвезда во модниот дизајн, Anna K, која започна соработка на колекцијата SPACE ROCKET за CYBEX.

Повеќе информации
CYBEX by Anna K
Cybex Колекција - Marcel Wanders
Cybex Колекција - Marcel Wanders

Дизајнерот на ентериери и производи Marcel Wanders, Ви ја претставува неговата прва соработка со CYBEX

Повеќе информации
Cybex Колекција - Wings by Jeremy Scott

Jeremy Scott е бунтовник во интернационалниот моден свет. Неговите креации станаа топ тема меѓу стилската елита. Со неговата втора соработка со CYBEX, Scott уште еднаш успеа на го донесе рајот долу на земјата.

Повеќе информации
Cybex Колекција - Wings by Jeremy Scott

Употребуваме колачиња за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт. Со употреба на нашите услуги, се согласувате на нашата употреба на колачиња. Повеќе инфо