Solution X-Fix

Патентиран наслон за глава

Патентиран наслон за глава

Спречува главата на детето да се навали кон напред додека спие.

L.S.P. System

L.S.P. System

Линеарно страничната заштита од удар (L.S.P.System) овозможува дополнителна заштита при страничен судар. Линеарно страничната заштита од удар систематски ја апсорбира силата на удар при страничен судар во линеарни серија реакции со помош на штитниците за глава и рамена. Истовремено, кинетичката енергија на телото настаната при сударот се апсорбира во рана фаза и главата се поместува во сигурна положба.

ISOFIX Connect

ISOFIX Connect

ISOFIX Connect системот ја зголемува сигурноста и стабилноста и го олеснува поставувањето на седиштето. Конекторите на седиштето се спојуваат едноставно со ISOFIX сидришните точки од седиштето на автомобилот. Конекторите лесно се вадат а седиштето е компатибилно и со автомобили кои немаат ISOFIX.

Подесување на висина во 11 позиции

Подесување на висина во 11 позиции

Заштитниците за глава и рамена се адаптираат на просторот што му е потребен на детето.

Употребуваме колачиња за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт. Со употреба на нашите услуги, се согласувате на нашата употреба на колачиња. Повеќе инфо