Solution X - Повеќе инфо

Информации за производот

 • Должина:

  410 мм

  Ширина:

  470 мм

  Висина:

  640 мм

 • Тежина:

  5.7 кг

 • Одржување:

  Навлаките се перат во машина на 30°

 • Што добивате:

  Седиште за во автомобил

 • Развиено и дизајнирано во Германија

  Развиено и дизајнирано во Германија

 • UN R44/04

   

The pictures of products and the measurements on this website are for indication purpose only. Products may vary and we reserve the right to make product changes.

Компатибилност со автомобилот

Дали ова седиште одговара за во мојот автомобил?

Ова седиште е одобрено за универзално користење и може да се употребува во сите возила кои имаат стандардно врзување во 3 точки. Сепак, секогаш препорачуваме тест инсталација кај овластениот продавач со цел да се провери индивидуално компатибилноста со возилото.

If you have any further questions, please contact us

Прашајте

FAQ

Дали можам да продолжам да го употребувам седиштето и после сообраќајка?

Ние од CYBEX, силно препорачуваме да го замените седиштето после било каква сообраќајка. Многу тенки пукнатини, невидливи за голо око може да се појават на пластиката. Овие пукнатини може да претсавуваат зголемена опсност и ризик.

Моето седиште за автомобил е оштетено. Како можам да го поправам?

Ве молиме обратете се кај продавачот од каде сте го купиле Вашето CYBEX седиште. Тие ќе се погрижат за тоа.

Каде да најдам резервни делови?

Можете да нарачате кај дистрибутерот.За да најдете продавница близу вас одете на нашиот website: http://cybex-online.com/de/retailer.html.

Дали CYBEX ќе пушти i-Size седиште со штитник?/Кога CYBEX планира да пушти во употреба Platinum i-Size седиште?

Во моментов не знаеме. Инжињерите во CYBEX се во тесна соработка со експерти од други водечки брендови и институции кој се од областа на безбедноста на децата со цел да се развијат други производи. Веднаш штом CYBEX одлучи да произведе ново i-Size седиште, нашите планови ќе бидат објавени на website и на социјалните медиуми.

Може ли да ставам ISOFIX Connect систем на седиште од автомобил кој нема ISOFIX конектори?

Моделите на автомобили кои немаат ISOFIX, неможе да им се стави дополнително. Ве молиме немојте да пробувате.