Solution S-Fix

Се адаптира на потребите на Вашето дете

Особености

UN R44/04

Група

Гр. 2/3

Тежина

15 - 36 кг

Возраст

Од приближно 3 до 12 години

Компатибилност со автомобилот

Дали е ова вистинското седиште за мојот автомобил?

Откријте овде
Solution S-Fix Premium Black Solution S-Fix Indigo Blue Solution S-Fix Fancy Pink Solution S-Fix Manhattan Grey Solution S-Fix Urban Black Solution S-Fix Tropical Blue Solution S-Fix Victory Black Solution S-Fix Racing Red

Solution S-fix седиште за во автомобил

Направено според потребите на децата: Solution S-fix расте со Вашето дете од 3 до 12 години. Најновиот член на успешната Solution серија се истакнува според безбедносните и функциите на удобност.

Наслонот за глава со наклон спречува главата на Вашето дете да се наведне нанапред додека тоа заспива и ја држи во безбедната зона постојано. Ова е особено важно во случај на страничен судар каде најголема улога во безбедноста играат L.S.P системот и наслонот за глава. Наслонот за глава се подесува висински во 12 положби и со тоа му нуди на детето максимален комфор.

Патентиран наслон за глава со наклон

Интегриран L.S.P Систем

Оптимизиран вентилационен систем

Наслон за глава со 12 позиции

Isofix Connect за поголема безбедност и стабилност

360° Приказ

Употребуваме колачиња за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт. Со употреба на нашите услуги, се согласувате на нашата употреба на колачиња. Повеќе инфо