Solution M

Патентирана безбедност и одлична функционалност

Особености

UN R44/04

Група

GR. 2/3

Тежина

15 - 36 kg

Возраст

Од приближно 3 до 12 години

Компатибилност со автомобилот

Дали е ова вистинското седиште за мојот автомобил?

Откријте овде
Solution M Rumba Red Solution M Purple Rain Solution M Pure Black Solution M Grey Rabbit Solution M True Blue

Solution M седиште за автомобил

Одлични безбедносни функции и пионерски својства на удобност. Во тестот 06/2015, спроведен од Stiftung Warentest од Германија, Solution M е победник во групата 2/3 (во конкуренција со модел од друг бренд)

Нова генерација на прилагодлива безбедност

Најважен елемент, во концептот на безбедност на CYBEX Solution серијата, е патентираниот наслон за глава со наклон. Тој спречува главата на детето да се наведно кон напред дури и при спиење. Индивидуално прилагодливиот L.S.P Plus System, заедно со страничните штитници, нудат голема заштита при страничен судар. Наслонот за глава со висинско подесување, наслонот за грб со спуштање, удобното перниче за седење како и не помалку важната мала тежина, придонесуваат ова седиште да обезбеди непобедлив комфор.

Патентиран наслон за глава на спуштање

Индивидуално прилагодлива Линеарна Странична заштита (L.S.P. System)

Оптимизиран вентилациски систем

Прилагодлива висина на наслонот за глава во 12 позиции