Sirona Z i-Size

Rear and front-facing with flexible comfort for a growing child

Особености

UN R129/02

i-Size

Висина

45 см - 105 см

Тежина

Макс. 18 кг

Возраст

Од раѓање до приближно 4 години

Compatible with

Sirona Z i-Size with SensorSafe Get More Info

Компатибилност со автомобилот

Дали е ова вистинското седиште за мојот автомобил?

Откријте овде
Sirona Z i-Size Soho Grey Sirona Z i-Size Deep Black Sirona Z i-Size Autumn Gold Sirona Z i-Size Autumn Gold Sirona Z i-Size Soho Grey Sirona Z i-Size Mountain Blue Sirona Z i-Size Deep Black Sirona Z i-Size Mustard Yellow Sirona Z i-Size Nautical Blue Sirona Z i-Size Khaki Green Sirona Z i-Size Soho Grey Sirona Z i-Size Deep Black Sirona Z i-Size Autumn Gold Sirona Z i-Size Autumn Gold Sirona Z i-Size Soho Grey Sirona Z i-Size Mountain Blue Sirona Z i-Size Deep Black Sirona Z i-Size Mustard Yellow Sirona Z i-Size Nautical Blue Sirona Z i-Size Khaki Green Sirona Z i-Size Silver Grey Sirona Z i-Size Victory Black

SIRONA Z Седиште за во автомобил свртено кон назад

Родителите кои сакаат максимална безбедност на нивното дете имаат потреба од производи кои ќе ги исполнат нивните барања од секој аспект. Со Sirona Z i-Sizе поставивме сет од нови стандарди во страничната и фронталната заштита кои се спојуваат во ова седиште.

Sirona Z i-Size е ново седиште од CYBEX Z-линијата кое може да се ротира 360°. Лесно може да се сврти од напред кон назад и овозможува лесно да го ставите бебето во седиште бидејќи може да се сврти кон врата. Наслонот за глава се подесува во 12 позиции а наслонот за грб во 5 што го прави ова седиште екстра ергономично.

360° механизам за ротација

Седиште свртено кон назад

Интегриран систем за странична заштита

SensorSafe

The sensorsafe SAFETY TECHNOLOGY

PEACE OF MIND FOR YOU, BETTER SAFETY FOR YOUR CHILD.

Once attached to the harness system of your car seat, the SensorSafe 4-in-1 Kit connects to your smartphone and provides essential alerts to help prevent critical situations: when your child unbuckles the clip, if your child is put at risk of vehicular heatstroke because of ambient temperature changes or from being left alone in the car, and if your child has been seated for too long.

Learn More