Sirona S i-Size - Акцесоари

Летна навлака

Летна навлака

Направена од 85% памук и 15% полиестер. Удобна за во летните денови.

ISOFIX насочувачи

ISOFIX насочувачи

Го олеснува инсталирањето на седиштето во автомобилот и ги штити ткаенината и кожата на седиштето. Сетот е вклучен со секое CYBEX ISOFIX и ISOFIX Connect седиште.

Држач за чаша

Држач за чаша

Практичниот држач за чаши е добредојден за уредноста на автомобилот.

SensorSafe 4-in-1 Kit

SensorSafe 4-in-1 Kit

CYBEX fuses smart technology and smart design with the introduction of SensorSafe: helping you keep track of the safety and well-being of your child.

Повеќе информации