Sirona Q i-Size - Повеќе инфо

Информации за производот

 • Должина:

  710 мм

  Ширина:

  440 мм

  Висина:

  635 мм

 • Тежина:

  15 кг

 • Одржување:

  Навлаките се перат во машина на 30°

 • Што добивате:

  Седиштето вклучува штит од удари, заштитна пречка, место за складирање и ISOFIX насочувачи

 • Развиено и дизајнирано во Германија

  Развиено и дизајнирано во Германија

 • UN R129/01

   

The pictures of products and the measurements on this website are for indication purpose only. Products may vary and we reserve the right to make product changes.

Компатибилност со автомобилот

Дали ова седиште одговара за во мојот автомобил?

Before buying the child seat, always check whether it can be properly installed in your vehicle. We recommend a test installation at a qualified retailer.

The recommendations of the vehicle manufacturer regarding the installation of child seats must be followed.

INSTALLATION WITH ISOFIX

Pay attention to the i-size logo.

If a vehicle seat is marked with this logo, it is suitable for use with all i-size child seats and will therefore not appear in our list of compatible vehicles.

If your vehicle does not have an i-size seat, please check the compatibility of your vehicle.

If your vehicle is not displayed, please contact our customer service team

1. Одбери произведувач на автомобили

2. Select model and year

If you have any further questions, please contact us

Прашајте

FAQ

Дали можам да продолжам да го употребувам седиштето и после сообраќајка?

Ние од CYBEX, силно препорачуваме да го замените седиштето после било каква сообраќајка. Многу тенки пукнатини, невидливи за голо око може да се појават на пластиката. Овие пукнатини може да претсавуваат зголемена опсност и ризик.

Моето седиште за автомобил е оштетено. Како можам да го поправам?

Ве молиме обратете се кај продавачот од каде сте го купиле Вашето CYBEX седиште. Тие ќе се погрижат за тоа.

Каде да најдам резервни делови?

Можете да нарачате кај дистрибутерот.За да најдете продавница близу вас одете на нашиот website: http://cybex-online.com/de/retailer.html.

Дали CYBEX ќе пушти i-Size седиште со штитник?/Кога CYBEX планира да пушти во употреба Platinum i-Size седиште?

Во моментов не знаеме. Инжињерите во CYBEX се во тесна соработка со експерти од други водечки брендови и институции кој се од областа на безбедноста на децата со цел да се развијат други производи. Веднаш штом CYBEX одлучи да произведе ново i-Size седиште, нашите планови ќе бидат објавени на website и на социјалните медиуми.