Sirona Q i-Size - Акцесоари

ISOFIX насочувачи

ISOFIX насочувачи

Го олеснуваат поставувањето во автомобилот и ја штитат ткаенината и кожата на седиштето. Сетот е вклучен со секој CYBEX ISOFIX и ISOFIX Connect седиште.

Летна навлака

Летна навлака

Направена од 85% памук и 15% полиестер. Удобно возење и во летните денови.