Juno M-Fix

Погодно за секое возење со автомобил

Особености

UN R44/04

Група

Гр. 1

Тежина

9 - 18 кг

Возраст

од приближно 9 месеци до 4 години

Компатибилност со автомобилот

Дали е ова вистинското седиште за мојот автомобил?

Откријте овде
Juno M-Fix Premium Black Juno M-Fix Indigo Blue Juno M-Fix Fancy Pink Juno M-Fix Manhattan Grey Juno M-Fix Urban Black Juno M-Fix Tropical Blue

Juno M-fix седиште за автомобил

Juno M-fix е нов член во нашата наградувана линија CYBEX Gold, Група 1.

Највисоките безбедносни стандарни споени со удобноста и малата тежина

Juno M-fix има штитник кој може да се прилагоди со една рака, и индивидуално приспособувачки систем за Линеарна Странична Заштита во случај на страничен судар. Наслонот за глава се прилагодува во 8 позиции во зависност од висината на бебето а системот за циркулација на воздухот обезбедува пријатна температура дури и во жешки денови.

Прилагодлив штитник

Линеарна заштита од Страничен удар L.S.P. System Plus

Прилагодлива висина на наслонот за глава

Многу лесно

ISOFIX Connect

Систем за циркулација на воздухот

Наслон за грб со наклон

360° Приказ

Употребуваме колачиња за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт. Со употреба на нашите услуги, се согласувате на нашата употреба на колачиња. Повеќе инфо