Juno 2-Fix

Победник во тестирањето на Европски Тест на Детски Седишта за Автомобил 11/2012

Особености

UN R44/04

Група

Гр. 1

Тежина

9 - 18 кг

Возраст

Од приближно 9 месеци до 4 години

Компатибилност со автомобилот

Дали е ова вистинското седиште за мојот автомобил?

Откријте овде
Juno 2-Fix Rumba Red Juno 2-Fix Purple Rain Juno 2-Fix Blue Moon Juno 2-Fix Pure Black Juno 2-Fix Grey Rabbit

Juno 2-fix седиште за во автомобил

Интернационалниот тим на CYBEX инжињери истражуваше како да се постигне поголема сигурност во група 1 на седишта за деца свртени кон напред. Резултатот е Juno 2-fix.

Одличен и безбеден придружник во патувањата

Седиштето за автомобил од група 1 според Stiftung Warentest е прогласено за ПОБЕДНИК НА ТЕСТОТ 11/2013. Најголемото европско автомобилско здружение ADAC му ја додели оценката „многу добар„ во сите категории за безбедност: благодарение на прилагодливиот штитник од удар (патент во развој), оптимизираната Линеарна Странична Заштита од удар како и на лесното ракување со производот и ергономијата. ISOFIX системот на конекција дополнително ја зголемува стабилноста и безбедноста на седиштето.

Прилагодлив штитник од удар (чека на патентирање)

Оптимизирана Линеарна Заштита од Страничен удар (L.S.P. System)

ISOFIX конекција за поголема стабилност и безбедност

Употребуваме колачиња за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт. Со употреба на нашите услуги, се согласувате на нашата употреба на колачиња. Повеќе инфо