Aton M i-Size

SensorSafe - Уникатен систем кој ја зголемува безбедноста на детето додека се вози во автомобил

SensorSafe - Уникатен систем кој ја зголемува безбедноста на детето додека се вози во автомобил

SensorSafe - уникатен систем за мониторинг на детето. SensorSafe се закачува на појасот и ве информира постојано за безбедноста на детето додека е во седиштето. Достапен е за неколку Платинум и Голд i-Size седишта за во автомобил.

SensorSafe алармира и превенира критични ситуации: детето го трга сензорот, доколку амбиенталната температура е премногу висока или премногу ниска за детето, доколку е оставено во автомобил без надзор или пак ако седи премногу долго во седиштето. Алармот го добивате виа Bluetooth преку апликација на Вашиот смартфон.

Подесување на висина во 11 позиции

Подесување на висина во 11 позиции

Подесување на висината во 11 позиции за максимална безбедност. Подесувањето на висината во 11 позиции дозволува седиштето да расте со детето и долго да се користи.

L.S.P. System

L.S.P. System

Линеарно страничната заштита од удар (L.S.P.System) овозможува дополнителна заштита при страничен судар. Линеарно страничната заштита од удар систематски ја апсорбира силата на удар при страничен судар во линеарни серија реакции со помош на штитниците за глава и рамена. Истовремено, кинетичката енергија на телото настаната при сударот се апсорбира во рана фаза и главата се поместува во сигурна положба.

Додаток за бебиња кој може да се отстрани

Додаток за бебиња кој може да се отстрани

Обезбедува лежечка положба за мали или предвреме родени бебиња.

Травел Систем

Травел Систем

Компатибилно со CYBEX, gb и други селектирани брендови.

M-Line Модуларен Систем

M-Line Модуларен Систем

Овој лесен транспортер ги исполнува најновите стандарди во областа на безбедноста на децата при возење, и заедно со База М и Sirona M2 i-Size го комплетира „семејниот-систем“ нудејќи една база за две седишта за автомобил.

Интегрирана XXL стреа

Интегрирана XXL стреа

Интегрирана XXL стреа со UPF50+ заштита од сонце.

Школка со моќ за апсорбција на енергијата

Школка со моќ за апсорбција на енергијата

Ја апсорбира силата од ударот и го штити бебето.

Екста широкi Y- сигурносни појаси

Екста широкi Y- сигурносни појаси

со мек ремен и перниче меѓу нозете.

Употребуваме колачиња за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт. Со употреба на нашите услуги, се согласувате на нашата употреба на колачиња. Повеќе инфо