Aton M

Модуларна Иновација споена со Највисоките Стандарди за Безбедност

Особености

UN R44/04

Група

Gr. 0+

Тежина

0 - 13 kg

Возраст

From birth up to approx. 24 months

Компатибилност со автомобилот

Дали е ова вистинското седиште за мојот автомобил?

Откријте овде
Aton M Granite Black Aton M Navy Blue Aton M Magnolia Pink Aton M Soho Grey Aton M Deep Black Aton M Autumn Gold Aton M River Blue Aton M Classic Beige

Aton M транспортер

Заедно со Base M и Sirona M2 i-Size, Aton M нуди иновативна функционалност и дизајн кој го следи растот на детето: со М-линијата Модуларен систем. Овој систем ви нуди две седишта на Base M со што вашето дете може да се вози безбедно, удобно и свртено кон назад подолг период. Aton M, може исто така да се употребува и како Travel System со количките на CYBEX и gb, како и на останатите квалитетни брендови на колички.

Модуларна иновација сопред највисоките стандарди за безбедност

Aton M има додатна мека влошка која се користи во седиштето и служи за предвремено родените деца и малите бебиња да се возат во легната позиција. Заедно со L.S.P. системот и школката на седиштето која ја апсорбира енергијата од ударот, елаборираниот безбедносен концепт помага да се заштити бебето. Удобно возење овозможуваат наслонот за глава на кој му се подесува висината, појасот со перничиња како и XXL стреата за заштита од сонце.

М-Линија Модуларен Систем

Наслон за глава со подесување на висината во 11 позиции и вградени насочувачи за појас

Интегриран L.S.P. Систем

Мек додаток која може да се отстрани

Travel System