Aton

Иновација во формата и функцијата

Особености

UN R44/04

Група

Гр. 0+

Тежина

0 - 13 кг

Возраст

Од раѓање до приближно 18 месеци

Компатибилност со автомобилот

Дали е ова вистинското седиште за мојот автомобил?

Откријте овде
Aton Rumba Red Aton Purple Rain Aton Blue Moon Aton Pure Black Aton Grey Rabbit Aton Racing Red Aton Victory Black

Аton транспортер

Со супериорна безбедност, дизајн и функционалност, ултра-лесниот и изненадувачки пространиот CYBEX Aton е перфектен за родители во постојано движење.

Практично решение

Надвор од автомобилот, Aton седиштето е дел од CYBEX travel system, и лесно се инсталира на CYBEX, gb и други бренд колички со едноставна употреба на адаптер, нудејќи им на родителите нова димензија во мобилност.

Школка со апсорбирачка моќ на енергија од удар

Ултра лесно

Интегрирана склоплива стреа за заштита од сонце

Компактен travel system

Победник во група 0+ на тестирањето Stiftung Warentest (06/2009), и наградуван како best buy според Which?.