Кенгури

Кенгурите ја зацврстуваат врската меѓу Вас и Вашето бебе. CYBEX соработува со бабици и ортопеди со цел да направи најдобри кенгури во кои детето ќе биде ергономично поставено. Сертифицирани и одобрени од Интернационалниот Институт за Дисплазија.

Употребуваме колачиња за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт. Со употреба на нашите услуги, се согласувате на нашата употреба на колачиња. Повеќе инфо