Ryhmät 2/3 - 15-36 kg (n. 3v - 12 v.)

Testivoittaja ryhmissä 2/3 Solution M-fix turvavyöistuin

Sekä Solution M-fix, että Solution M turvavyöistuimet olivat testivoittajia ryhmissä 2/3 puolueettoman, saksalaisen kuluttajien testausjärjestön Stiftung Warentestin testeissä 06/2015: Ne saivat myös loistavat testitulokset muiden Euroopan johtavien testauslaitosten taholta. Pisteillä 1.8 (HYVÄ) molemmat turvavyöistuimet olivat parhaita testeissä yhdessä toisen tuotemerkin istuimen kanssa.

  • Syvyyyssäädettävä niskatuki
  • Yksilölllisesti säädettävä sivutörmäyssuoja
  • 12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki
  • ISOFIX -kiinnitys

Solution M-fix

Solution M

Yhteenveto Stiftung Warentest. Testi 06/2015 (Solution M-fix)

"6,4 kg painoisena istuin on verrattain kevyt. Hyvä jalkatuki. Hyvä istuintyyny. Lapsi näkee hyvin sivuille ja hänellä on erinomainen istuma-asento. Lapsella on myös riittävästi tilaa.".

Yhteenveto ADAC 06/2015 (Solution M-fix)

"Hyvä turvavyöistuin 4v. iästä eteenpäin. Istuin tarjoaa kiinnitysmahdollisuuden ISOFIX-kiinnikkeisiin (autoissa, joissa on ISOFIX-kiinnikkeet).. Tämä lisää sivuttaisvakautta ja estää estää lapsen putoamisen istuimelta esim.kaarteissa."

Solution M (-fix) on saatavissa kaikissa malliston 2016 väreissä.

Phantom Grey
Princess Pink
Olive Khaki
Autumn Gold
Mars Red
Manhattan Grey
Royal Blue
Happy Black

Solution M (-fix) turvavyöistuimen edut

Turvaistuintesti:Solution M-fix

Menestyneen Solution -tuotesarjan jäsenenä Solution M-fix sisältää patentoidun, syvyyssäädettävän niskatuen, joka ehkäisee vaarallisen pään painumisen rinnalle lapsen nukkuessa. Toinen tärkeä ominaisuus on teleskooppinen sivutörmäyssuoja ja energiaa vaimentavat sivutörmäystyynyt. Tämä tarkoittaa, että Solution M-fix antaa parhaan suojan sivutörmäyksissä. Istuinta voidaan käyttää myös ilman ISOFIX -kiinnitystä.

12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki
Ilmankiertojärjestelmä
Erittäin leveä ja syvä istuintyyny
Patentoitu syvyyssäädettävä niskatuki
Yksilöllisesti säädettävät sivutörmäyssuojat
Eneergiaa vaimentava kuori
ISOFIX-kiinnitys (Solution M-fix)

Solution M: Paatentoitua turvallsiuutta ja loistavaa toiminnallisuutta

Menestyksekkään Solution -sarjan tärkein turvallisuuselementti on patentoitu, syvyyssäädettävä niskatuki, joka suojaa lasta hänen nukkuessaan. Se pitää lapsen pään istuimen suoja-alueen sisällä Sivutörmäyksissä lapsi on myös suojattu yhä paremmin säädettävän sivutörmäyssuojan ansiosta.

Tekniset tiedot

Solution M-Fix

P 405 mm / L 540 mm / K 625 mm - 5,8 kg

Solution M

P 405 mm / L 540 mm / K 625 mm - 5,2 kg

Koroketyyny VS.Solution

Lasten turvalaitteiden ideana on sovittaa auton turvavyöt lapsen kasvun mukaan. Standardit ECE R 44/03 ja 44/04 antavat ymmärtää, että koroketyyny olisi teoriassa sopiva yli 15 kg painoiselle lapselle. Kuitenkiin - me ehdottomasti suosittelemme käyttämään täydellistä turvavyöistuinta selkänojineen antamaan suojan lantiolle, hartioille ja päälle. Erot pelkän koroketyynyn ja oikean, selkänojalla sekä turvavyönohjaimilla varustetun turvavyöistuimen antamassa suojassa ovat merkittäviä.

Koroketyynyn ongelmat

Koroketyynyjen suurin heikkous on, että ne eivät anna lainkaan sivusuojausta. Turvaistuin selkänojalla suojaa myös sivukolareissa estäen lapsen pään iskeytymisen auton ikkunoihin tai pilareihin. Edelleen - sivutörmäykset ovat merkittäviä vakavien vammojen aiheuttajia ja lapsi saattaa saada lisävammoja myös airbagien lauetessa. Airbagit saattavat suojata aikuisia, mutta ne voivat aiheuttaa suuren riskin lapsille. Tilastot osoittavat, että joka neljäs kolari tapahtuu ajoneuvon sivulta. Edelleen - hälyttävää on, että nämä sivutörmäykset aiheuttavat 20% kaikista kolareiden aiheuttamista kuolemista ja vakavista vammautumisista. Koroketyyny ei anna lainkaan vaadittua suojaa lapsen arimmille alueille. On aina vaarana, että koroketyyny luiskahtaa pois lapsen alta. Koroketyyny ei myöskään ohjaa auton turvavyötä oikein lapsen olkapäälle ja turvavyö kulkee liian läheltä lapsen kaulaa. Selkänojalla varustetun turvavyöistuimen kompakti muotoilu varmistaa, että lapsi on paremmin kiinnitetty ja suojattu sekä auton turvavyö kulkee aina oikealla kohdalla.