Ryhmä 0+ / 0-13 kg (0-18kk)

Testivoittaja:
Turvakaukalo Coud Q

Turvakaukalo Cloud Q sai parhaan tuloksen puolueettoman, saksalaisen kuluttajajärjestön Stiftung Warentestin 06/2015, sekä useiden muiden Euroopan johtavien testauslaitosten testeissä kiinnitettynä auton turvavyöllä. Lisäksi, Cloud Q turvakaukalo on ainoa turvakaukalo testissä, joka sai arvosanan "erittäin hyvä" turvallisuusosiossa. Cloud Q kiinnitettynä Base Q-fix -jalustaan sai loistavat 2.0 (HYVÄ) pisteet testissä.

  • Täysi makuuasento
  • Teleskooppinen L.S.P. sivutörmäyssuoja
  • Travel-System rattaiden kanssa
  • XXL kokoontaitettava aurinkosuoja
  • Lisävarusteena: Base Q-fix

Cloud Q & Base Q-fix

Cloud Q

Arvostelu: Stiftung Warentest 06/2015 (Cloud Q vyökiinnityksellä)

"Erittäin pieni riski vammautua sivutörmäyksessä. Turvavyön reititys on paras mahdollinen ja lapsen kiinnitys kaukaloon on helppoa. Turvakaukalo on helppo asentaa autoon."

Arvostelu: ADAC 06/2015 Clouid Q Base Q-fix jalustalla

"Hyvä turvakaukalo, joka on helppoa ja turvallista kiinnittää ISOFIX-jalustalla"

Cloud Q on saatavilla kaikissa 2016 malliston väreissä

Cloud Q PlusCloud Q Comfort
Princess Pink
Olive Khaki
Autumn Gold
Mars Red
Manhattan Grey
Royal Blue
Happy Black
Phantom Grey
Princess Pink
Olive Khaki
Autumn Gold
Mars Red
Manhattan Grey
Royal Blue
Happy Black

Clud Q - turvakaukalon edut

Turvakaukalotesti: Cloud Q

Cloud Q:n tärkein uusi toiminto on, että se voidaan säätää makuuasentoon auton ulkopuolella. Pidemmän jalkatuen ja täysin makaavan asennon avulla vauva voi olla mukavammin ja ergonomisesti oikeassa asennossa. Istuinkulmaa voidaan säätää helposti yhdellä kädellä ottamatta lasta pois kaukalosta. Kantokahva saa olla kantoasennossa käytön helpottamiseksi. Yhdessä CYBEX -rattaiden kanssa Cloud Q muodostaa visuaalisesti harmonisen Trave-Systemin.

Säädettävä selkänoja
11-asentoinen säädettävä pääntuki
Erittäin leveät Y-valjaat
Integroitu sisääntaitettava aurinkosuoja
Teleskooppinen L.S.P. sivutörmäyssuoja
Energiaa vaimentava kuori

Stebiliteettia ja turvallisuutta: Base Q-fix

Base Q-fix kiinnitetään autoon ISOFIX-tangoilla, jotka antavat enemmän vakautta ja turvallisuutta. Vaihtoehtoisesti kaukalo voidaan kiinnittää autoon auton turvavyöllä autoissa, joissa ei ole ISOFIX-kiinnikkeitä. Turvakaukalo voidaan kiinnittää jalustaan käyttämättä auton turvavyötä. Osoittimet ilmoittavat, kun kaukalo on kiinnittynyt oikein.

Pikakiinnitys auton turvavyöllä
Korkeussäädettävä tukijalka
ISOFIX

Tekniset tiedot

P 670 mm \ L 440 mm \ K 395-565 mm Kaukalo 5,4 kg - jalusta 5,5 kg

Turvakaukalon testaus

Vaikka vanhemmat eri puolilla maailmaa ovat erilaisia, heillä on yksi yhteinen näkemys. He ovat tarkkoja lastensa turvallisuudesta. Erityisesti autossa , jossa kompromissit eivät ole mahdollisia. Helpottaakseen vanhempien valintaa oikeaksi turvaistuimeksi lapselleen, standardeja on otettu käyttöön eri puolilla maailmaa. Euroopassa turvaistuinvalmistajien täytyy noudattaa ECE R 44/04 standardia. Virallisten vaatimusten lisäksi turvakaukaloiden ja turvaistuimien turvallisuutta testataan puolueettomien testauslaitosten kuten German automobile club (ADAC) ja Stiftung Warentest toimesta. Saavuttaakseen voiton tällaisessa testissä tuotteen täytyy täyttää tiukimmat vaatimukset useissa erilaisissa testausosioissa.

ADAC. Miten turvakaukaloita testataan?

Kerran tai kaksi vuodessa Saksan autoliitto ADAC testaa uusimmat turvaistuimet ja -kaukalot jokaisessa painoluokassa simuloiden sekä etu- että sivutörmäyksiä. Etutörmäykset suoritetaan 64 km/h nopeudella ja sivutörmäykset 50 km/h nopeudella. Riippuen painoluokasta, testinuket vastaavat mahdollisimman hyvin lapsen kokoa ja niillä suoritetaan erilaisia törmäystestejä, jotka kuvaavat kolaritilanteita eri-ikäisillä ja kokoisilla lapsilla. Kattavien turvallisuustestien lisäksi tutkitaan erilaisia käyttöön liittyviä ominaisuuksia kuten käytettävyyttä, ergonomista muotoilua, puhdistettavuutta, viimeistelyä sekä helppokäyttöisyyttä. Testit suoritetaan käyttäen tarkoitukseen suunniteltuja laitteita, jotka simuloivat erittäin hyvin niitä tekijöitä, joita tapahtuu oikeassa kolarissa. Turvalaitteita testataan myös päivittäisessä käytössä lapsiperheiden toimesta. Testin tulos muodostuu kaikkien osioiden yhteistuloksesta.

Miksi turvakaukaloiden testaaaminen on niin tärkeää?

Esim. ADACin testauskriteerit ovat merkittävästi tiukemmat kuin ECE R 44/04 standardin viranomaisvaatimukset ja niitä tiukennetaan jatkuvasti. Vaadtitut testirajat ovat jatkuvan kehityksen piirissä. Esim. 2011 ryhdyttiin tutkimaan lapsen terveydelle haitallisia aineita turvaistuimissa. Tällä tavoin testit ovat lisänneet merkittävästi turvakaukaloiden ja turvaistuimien turvallisuutta yhä edelleen.