Menu


»Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?«

Pallas 2-fix

Grupa I/II/III, 9 - 36 kg, od 9 meseci do otprilike 12 godina

1/1

Cybex Pallas 2-fix

Dvostruka bezbednost

Kao 2 sedišta u 1 Cybex Pallas 2-fix se može koristiti duže od 11 godina. Prema nemačkom institutu Stiftung Warentest i ADAC-u Pallas 2-fix je jedno od najboljih auto sedišta koja rastu zajedno sa detetom u grupi I/II/III. Njegova sigurnosna performansa u nezgodama je ocenjena kao odlična tokom čitavog njegovog životnog veka, a zaštita od bočnih udara je dobila najvišu nagradu od 5 zvezdica.

 • Podesivo sigurnosno jastuče
 • Koristi se više od 11 godina
 • Optimizirani linearni bočni sistem zaštite (L.S.P. Sistem)
 • Funkcija udobnog položaja pruža komforno putovanje
 • ISOFIX povezivanje za veću bezbednost i stabilnost

Kada se koristi u grupi I, sedište je opremljeno podesivim sigurnosnim jastukom koje oponaša vazdušni jastuk i time smanjuje rizik od ozbiljnih povreda vratne regije u slučaju sudara. Za decu uzrasta starijeg od 3 godine, jednostavna promena pretvara sedište u nagrađivano sedište grupe II/III Cybex Solution X2-fix. Novi bočni štitnici apsorbuju silu udara u ranom stadijumu obezbeđujući inovativnu zaštitu od bočnih udara. ISOFIX sistem pruža poboljšanu bezbednost i veću stabilnost u svim grupama. Sedište je takođe kompatibilno i sa vozilima koja nisu opremljena isofixom.

Podesivi sigurnosni jastuk

Sigurnost bez kompromisa

Podesivi sigurnosni jastuk umanjuje rizik od ozbiljnih povreda vrata bez opterećivanja deteta (patentiranje u toku).

Sile u frontalnom sudaru se distribuiraju preko sigurnosnog jastuka i njegovi materijali ih apsorbuju. Sistem oponaša vazdušni jastuk i značajno pomaže pri smanjenju sila u slučaju nesreće. Sigurnosni pojasevi ne mogu da povrede dete, dok su u isto vreme osetljivi predeo glave, vrata, ramena i unutrašnjih organa zaštićeni. Novi podesivi sigurnosni jastuk čije patentiranje je u toku pruža najviše udobnosti za dete i slobodu pokreta, uz maksimalnu sigurnost posebno u slučaju frontalnih sudara, u poređenju sa konvencionalnim sistemima sa pojasevima u 5 tačaka vezivanja.

2 u 1 sedište - Koristi se duže od 11 godina

2 u 1 sedište

Koristi se duže od 11 godina

Ovo sedište raste sa detetom i može se korisiti duže od 11 godina. U grupi 1 podesivo bezbednosno jastuče se duplira kao vazdušni jastuk i, prilikom sudara, štiti od povrede vrata. Za decu od 3 godine i više, sedište se može lako transformisati u sedište grupe 2/3 iz serije Solution.

Unapređeni sistem linearne zaštite od bočnih udara - Optimizovana linearna zaštita od bočnih udara

Unapređeni sistem linearne zaštite od bočnih udara

Optimizovana linearna zaštita od bočnih udara

Sistem optimizovane linearne zaštite od bočnih udara apsorbuje sile udara u ranoj fazi.

Sile prilikom bočnih sudara se apsorbuju kroz seriju linearnih reakcija, kroz dodatnu zaštitu u delu ramena i glave. U isto vreme, kinetička energija koju stvara telo prilikom sudara se apsorbuje u ranoj fazi i glava ostaje u bezbednom položaju.

Podešavanje nagiba naslona - Grupa I

Podešavanje nagiba naslona

Grupa I

Omogućava bezbrižno i mirno putovanje

U grupi I auto sedište Pallas 2-fix ima lako rukovanje podešavanjem nagiba naslona što se može učiniti jednom rukom sa prednje strane sedišta.

3 položaja nagiba oslonca za glavu - patentirana zaštita glave

3 položaja nagiba oslonca za glavu

patentirana zaštita glave

Podesivi oslonac za glavu sprečava da detetova glava padne unapred kada dete zaspi.

Cybex patentirani podesivi oslonac za glavu garantuje optimalnu zaštitu u slučaju bočnih sudara. Ova revolucionarna tehnologija bezbedno pomera težište detetove glave unazad i sprečava je da padne unapred kada dete zaspi. U slučaju bočnih udara detetova osetljiva glava ostaje u bezbednoj zoni sedišta, osiguravajući optimalnu zaštitu. Takođe, naš patentirani oslonac za glavu podesiv u 3 položaja pruža više udobnosti prilikom spavanja za bezbedno i spokojno putovanje.

tested by real parents

Juliane B.: „Sa dečijim auto-sedištem Pallas CYBEX postignuta je odlična kombinacija adekvatne bezbednosti, materijala visokog kvaliteta, kao i dobrog dizajna proizvoda.“

Karakteristike

 • Isofix povezivanje - više sigurnosti i stabilnosti

  Isofix povezivanje:
  više sigurnosti i stabilnosti

 • Podesivi naslon - više sigurnosti i stabilnosti

  Podesivi naslon

 • Uklonjiv uložak za sedište - više sigurnosti i stabilnosti

  Uklonjiv uložak za sedište

Engineered in Germany

Dužina / Širina / Visina: 455, 555, 730-900 mm
Težina: 11,2 kg
ECE R44/04, Supplement 7, Grupa I/II/III
Osmišljeno i dizajnirano u Nemačkoj

Automobil / Model lista

Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?

The installation of our products is extensively tested in the latest vehicles. However, we always recommend a test installation at a qualified retailer to confirm individual compatibility. Especially the length of the vehicle belts or ISOFIX (US: LATCH) anchorage points may vary, even during a production run of a car manufacturer.

Vaš Cybex proizvod

Pallas 2-fix

Proizvođač automobila

Model Godina Položaj montiranja
1234567

Servis

Preuzimanja: Uputstva