Menu

»Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?«

Pallas 2-fix

Grupa I/II/III, 9 - 36 kg, od 9 meseci do otprilike 12 godina


Cybex Pallas 2-fix

Dvostruka bezbednost

Kao 2 sedišta u 1 Cybex Pallas 2-fix se može koristiti duže od 11 godina. Prema nemačkom institutu Stiftung Warentest i ADAC-u Pallas 2-fix je jedno od najboljih auto sedišta koja rastu zajedno sa detetom u grupi I/II/III. Njegova sigurnosna performansa u nezgodama je ocenjena kao odlična tokom čitavog njegovog životnog veka, a zaštita od bočnih udara je dobila najvišu nagradu od 5 zvezdica.

 • Podesivo sigurnosno jastuče
 • Koristi se više od 11 godina
 • Optimizirani linearni bočni sistem zaštite (L.S.P. Sistem)
 • Funkcija udobnog položaja pruža komforno putovanje
 • ISOFIX povezivanje za veću bezbednost i stabilnost

Kada se koristi u grupi I, sedište je opremljeno podesivim sigurnosnim jastukom koje oponaša vazdušni jastuk i time smanjuje rizik od ozbiljnih povreda vratne regije u slučaju sudara. Za decu uzrasta starijeg od 3 godine, jednostavna promena pretvara sedište u nagrađivano sedište grupe II/III Cybex Solution X2-fix. Novi bočni štitnici apsorbuju silu udara u ranom stadijumu obezbeđujući inovativnu zaštitu od bočnih udara. ISOFIX sistem pruža poboljšanu bezbednost i veću stabilnost u svim grupama. Sedište je takođe kompatibilno i sa vozilima koja nisu opremljena isofixom.

Podesivi sigurnosni jastuk

Sigurnost bez kompromisa

Podesivi sigurnosni jastuk umanjuje rizik od ozbiljnih povreda vrata bez opterećivanja deteta (patentiranje u toku).

Sile u frontalnom sudaru se distribuiraju preko sigurnosnog jastuka i njegovi materijali ih apsorbuju. Sistem oponaša vazdušni jastuk i značajno pomaže pri smanjenju sila u slučaju nesreće. Sigurnosni pojasevi ne mogu da povrede dete, dok su u isto vreme osetljivi predeo glave, vrata, ramena i unutrašnjih organa zaštićeni. Novi podesivi sigurnosni jastuk čije patentiranje je u toku pruža najviše udobnosti za dete i slobodu pokreta, uz maksimalnu sigurnost posebno u slučaju frontalnih sudara, u poređenju sa konvencionalnim sistemima sa pojasevima u 5 tačaka vezivanja.

2 u 1 sedište - Koristi se duže od 11 godina

2 u 1 sedište

Koristi se duže od 11 godina

Ovo sedište raste sa detetom i može se korisiti duže od 11 godina. U grupi 1 podesivo bezbednosno jastuče se duplira kao vazdušni jastuk i, prilikom sudara, štiti od povrede vrata. Za decu od 3 godine i više, sedište se može lako transformisati u sedište grupe 2/3 iz serije Solution.

Unapređeni sistem linearne zaštite od bočnih udara - Optimizovana linearna zaštita od bočnih udara

Unapređeni sistem linearne zaštite od bočnih udara

Optimizovana linearna zaštita od bočnih udara

Sistem optimizovane linearne zaštite od bočnih udara apsorbuje sile udara u ranoj fazi.

Sile prilikom bočnih sudara se apsorbuju kroz seriju linearnih reakcija, kroz dodatnu zaštitu u delu ramena i glave. U isto vreme, kinetička energija koju stvara telo prilikom sudara se apsorbuje u ranoj fazi i glava ostaje u bezbednom položaju.

Podešavanje nagiba naslona - Grupa I

Podešavanje nagiba naslona

Grupa I

Omogućava bezbrižno i mirno putovanje

U grupi I auto sedište Pallas 2-fix ima lako rukovanje podešavanjem nagiba naslona što se može učiniti jednom rukom sa prednje strane sedišta.

3 položaja nagiba oslonca za glavu - patentirana zaštita glave

3 položaja nagiba oslonca za glavu

patentirana zaštita glave

Podesivi oslonac za glavu sprečava da detetova glava padne unapred kada dete zaspi.

Cybex patentirani podesivi oslonac za glavu garantuje optimalnu zaštitu u slučaju bočnih sudara. Ova revolucionarna tehnologija bezbedno pomera težište detetove glave unazad i sprečava je da padne unapred kada dete zaspi. U slučaju bočnih udara detetova osetljiva glava ostaje u bezbednoj zoni sedišta, osiguravajući optimalnu zaštitu. Takođe, naš patentirani oslonac za glavu podesiv u 3 položaja pruža više udobnosti prilikom spavanja za bezbedno i spokojno putovanje.

tested by real parents

Juliane B.: „Sa dečijim auto-sedištem Pallas CYBEX postignuta je odlična kombinacija adekvatne bezbednosti, materijala visokog kvaliteta, kao i dobrog dizajna proizvoda.“

Karakteristike

 • Isofix povezivanje - više sigurnosti i stabilnosti

  Isofix povezivanje:
  više sigurnosti i stabilnosti

 • Podesivi naslon - više sigurnosti i stabilnosti

  Podesivi naslon

Engineered in Germany

Dužina / Širina / Visina: 435 / 550 / 715 mm
Težina: 11,2 kg
UN R44/04, Grupa I/II/III
Osmišljeno i dizajnirano u Nemačkoj

Automobil / Model lista

Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?

Instalacija naših proizvoda testirana je na najnovijim modelima vozila. Ipak uvek preporučujemo test instaliranje kod kvalifikovanog proizvođača kako bismo potvrdili individualnu kompatibilnost. Naročito može da varira dužina pojaseva ili ISOFIX konektora.

Vaš Cybex proizvod

Pallas 2-fix

Proizvođač automobila

Model Godina Položaj montiranja
1234567

Servis

Preuzimanja: Uputstva