Menu


»Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?«

Pallas 2

Grupa I/II/III, 9 - 36 kg, od 9 meseci do otprilike 12 godina

1/1

Cybex Pallas 2

Sigurnosne karakteristike koje prate rast Vašeg deteta

Kao auto sedište koje raste sa Vašim detetom, Pallas 2 pruža izvanrednu zaštitu i udobnost tokom dugog perioda korišćenja, oko 11 godina.

  • Podesivo sigurnosno jastuče
  • Koristi se više od 11 godina
  • Optimizirani linearni bočni sistem zaštite (L.S.P. Sistem Plus)
  • Funkcija udobnog naslona pruža komforno putovanje

Kao sedište grupe I, sa sigurnosnim jastukom, Cybex Pallas nudi poboljšanu sigurnost u frontalnim sudarima u poređenju sa konvencionalnim sedištima sa pojasevima. Jednostavnom transformacijom dobićete nagrađivano sedište grupe II/III Cybex Solution X2. Sigurnosna zona je opremljena podesivim sigurnosnim jastukom koji ne ograničava detetove pokrete, dok inovativni unapređeni sistem linearne zaštite od bočnih udara pruža optimalnu zaštitu u slučaju bočnih sudara. Udobnost pruža podesivi naslon i oslonac za glavu koji u potpunosti zaokružuju impresivne karakteristike ovog sedišta.

Podesivi sigurnosni jastuk

Sigurnost bez kompromisa

Podesivi sigurnosni jastuk umanjuje rizik od ozbiljnih povreda vrata bez opterećivanja deteta (patentiranje u toku).

Sile u frontalnom sudaru se distribuiraju preko sigurnosnog jastuka i njegovi materijali ih apsorbuju. Sistem oponaša vazdušni jastuk i značajno pomaže pri smanjenju sila u slučaju nesreće. Sigurnosni pojasevi ne mogu da povrede dete, dok su u isto vreme osetljivi predeo glave, vrata, ramena i unutrašnjih organa zaštićeni. Novi podesivi sigurnosni jastuk čije patentiranje je u toku pruža najviše udobnosti za dete i slobodu pokreta, uz maksimalnu sigurnost posebno u slučaju frontalnih sudara, u poređenju sa konvencionalnim sistemima sa pojasevima u 5 tačaka vezivanja.

2 u 1 sedište - Koristi se duže od 11 godina

2 u 1 sedište

Koristi se duže od 11 godina

Ovo sedište raste sa detetom i može se korisiti duže od 11 godina. U grupi 1 podesivo bezbednosno jastuče se duplira kao vazdušni jastuk i, prilikom sudara, štiti od povrede vrata. Za decu od 3 godine i više, sedište se može lako transformisati u sedište grupe 2/3 iz serije Solution.

Unapređeni sistem linearne zaštite od bočnih udara - Optimizovana linearna zaštita od bočnih udara

Unapređeni sistem linearne zaštite od bočnih udara

Optimizovana linearna zaštita od bočnih udara

Sistem optimizovane linearne zaštite od bočnih udara apsorbuje sile udara u ranoj fazi.

Sile prilikom bočnih sudara se apsorbuju kroz seriju linearnih reakcija, kroz dodatnu zaštitu u delu ramena i glave. U isto vreme, kinetička energija koju stvara telo prilikom sudara se apsorbuje u ranoj fazi i glava ostaje u bezbednom položaju.

Podešavanje nagiba naslona - Grupa I

Podešavanje nagiba naslona

Grupa I

Omogućava bezbrižno i mirno putovanje

U grupi I auto sedište Pallas 2-fix ima lako rukovanje podešavanjem nagiba naslona što se može učiniti jednom rukom sa prednje strane sedišta.

3 položaja nagiba oslonca za glavu - patentirana zaštita glave

3 položaja nagiba oslonca za glavu

patentirana zaštita glave

Podesivi oslonac za glavu sprečava da detetova glava padne unapred kada dete zaspi.

Cybex patentirani podesivi oslonac za glavu garantuje optimalnu zaštitu u slučaju bočnih sudara. Ova revolucionarna tehnologija bezbedno pomera težište detetove glave unazad i sprečava je da padne unapred kada dete zaspi. U slučaju bočnih udara detetova osetljiva glava ostaje u bezbednoj zoni sedišta, osiguravajući optimalnu zaštitu. Takođe, naš patentirani oslonac za glavu podesiv u 3 položaja pruža više udobnosti prilikom spavanja za bezbedno i spokojno putovanje.

tested by real parents

Juliane B.: „Sa dečijim auto-sedište Pallas CYBEX postignuta je idealna kombinacija adekvatne bezbednosti, materijala visokog kvaliteta kao i dobrog dizajna.“

Karakteristike

  • Podesivi naslon

    Podesivi naslon

  • Uklonjiv uložak za sedište

    Uklonjiv uložak za sedište

Engineered in Germany

Dužina / Širina / Visina: 455, 555, 720-890 mm
Težina: 9,7 kg
ECE R44/04, Grupa I/II/III
Osmišljeno i dizajnirano u Nemačkoj

Automobil / Model lista

Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?

This child seat is approved for universal use and can be used on all vehicle seats with standard 3-point belt. However, we always recommend a test installation at a qualified retailer to confirm individual compatibility. Especially the length of the vehicle belts may vary, even during a production run of a car manufacturer.

Servis

Preuzimanja: Uputstva