Menu


»Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?«

Pallas

Grupa I/II/III, 9 - 36 kg, od 9 meseci do otprilike 12 godina

1/1
reddot design award, honourable mention, 2010Baby Innovation Award, 2010

Cybex Pallas auto sedište

Dva sedišta u jednom

Kao auto sedište grupe I sa sigurnosnim jastukom Cybex Pallas je nagrađeno ocenom "vrlo dobar" od strane nemačkog Autobilda. Za decu stariju od 3 godine, sedište se lako transformiše u sedište grupe II/III.

 • Podesivi sigurnosni jastuk
 • Može se korisiti više od 11 godina
 • Linearne bočne zaštite (L.S.P)
 • Udoban naslon (Grupa 1)
 • Rangiran kao DOBAR od Stiftung Warentest (11/2011)

Dva sedišta u jednom: Cybex Pallas se može koristiti više od 11 godina. Za grupu I se koristi sa revolucionarnim i podesivim sigurnosnim jastukom, koji nalikuje vazdušnom jastuku. Sila udara se prenosi na ceo sigurnosni jastuk i smanjuje se zbog materijala koji apsorbuju udarac. Za decu stariju od 3 godine, sedište se lako transformiše u nagrađivano auto sedište grupe II/III Cybex Solution X.

Podesivi sigurnosni jastuk

Sigurnost bez kompromisa

Podesivi sigurnosni jastuk umanjuje rizik od ozbiljnih povreda vrata bez opterećivanja deteta (patentiranje u toku).

Sile u frontalnom sudaru se distribuiraju preko sigurnosnog jastuka i njegovi materijali ih apsorbuju. Sistem oponaša vazdušni jastuk i značajno pomaže pri smanjenju sila u slučaju nesreće. Sigurnosni pojasevi ne mogu da povrede dete, dok su u isto vreme osetljivi predeo glave, vrata, ramena i unutrašnjih organa zaštićeni. Novi podesivi sigurnosni jastuk čije patentiranje je u toku pruža najviše udobnosti za dete i slobodu pokreta, uz maksimalnu sigurnost posebno u slučaju frontalnih sudara, u poređenju sa konvencionalnim sistemima sa pojasevima u 5 tačaka vezivanja.

2 u 1 sedište - Koristi se duže od 11 godina

2 u 1 sedište

Koristi se duže od 11 godina

Ovo sedište raste sa detetom i može se korisiti duže od 11 godina. U grupi 1 podesivo bezbednosno jastuče se duplira kao vazdušni jastuk i, prilikom sudara, štiti od povrede vrata. Za decu od 3 godine i više, sedište se može lako transformisati u sedište grupe 2/3 iz serije Solution.

Linearni sistem zaštite od bočnih udara - Linearni sistem zaštite od bočnih udara

Linearni sistem zaštite od bočnih udara

Linearni sistem zaštite od bočnih udara

Linearni sistem zaštite od bočnih udara pruža dodatnu sigurnost u slučaju bočnih udara.

Linearni sistem zaštite od bočnih udara sistemski apsorbuje silu bočnog sudara u seriji linearnih reakcija kroz upotrebu štitnika ramena i glave. Istovremeno, kinetička energija tela izazvana sudarom se apsorbuje u veoma ranoj fazi i glava deteta je u bezbednom položaju.

Podešavanje nagiba naslona - Grupa I

Podešavanje nagiba naslona

Grupa I

Omogućava bezbrižno i mirno putovanje

U grupi I auto sedište Pallas 2-fix ima lako rukovanje podešavanjem nagiba naslona što se može učiniti jednom rukom sa prednje strane sedišta.

3 položaja nagiba oslonca za glavu - patentirana zaštita glave

3 položaja nagiba oslonca za glavu

patentirana zaštita glave

Podesivi oslonac za glavu sprečava da detetova glava padne unapred kada dete zaspi.

Cybex patentirani podesivi oslonac za glavu garantuje optimalnu zaštitu u slučaju bočnih sudara. Ova revolucionarna tehnologija bezbedno pomera težište detetove glave unazad i sprečava je da padne unapred kada dete zaspi. U slučaju bočnih udara detetova osetljiva glava ostaje u bezbednoj zoni sedišta, osiguravajući optimalnu zaštitu. Takođe, naš patentirani oslonac za glavu podesiv u 3 položaja pruža više udobnosti prilikom spavanja za bezbedno i spokojno putovanje.

Karakteristike

 • Podesivi naslon

  Podesivi naslon

 • Uklonjiv uložak za sedište

  Uklonjiv uložak za sedište

Engineered in Germany

Dužina / Širina / Visina: 455, 470, 720-890 mm
Težina: 9,7 kg
ECE R44/04, Grupa I/II/III
Osmišljeno i dizajnirano u Nemačkoj

Automobil / Model lista

Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?

This child seat is approved for universal use and can be used on all vehicle seats with standard 3-point belt. However, we always recommend a test installation at a qualified retailer to confirm individual compatibility. Especially the length of the vehicle belts may vary, even during a production run of a car manufacturer.

Servis

Preuzimanja: Uputstva