Menu

»Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?«

Juno 2-fix

Grupa I, 9 - 18 kg, od 9 meseci do otprilike 4 godine


Cybex Juno 2-Fix auto sedište

Pobednik evropskog testa dečijih auto sedišta 11/2013

Internacionalni tim Cybex-ovih eksperata je istraživao rešenja kako dostići viši nivo bezbednosti za decu u grupi I u smeru vožnje. Rezultat tog istraživanja je sedište Juno 2-fix.

 • Podesivo bezbednosno jastuče
 • Optimizirani linearni bočni sitem zaštite (L.S.P. Sistem plus)
 • Funkcija podešavanja naslona ( kada je instaliran sa ISOFIX-om)

Juno 2-fix je osvojio nagradu pobednik testa nemačkog instituta Stiftung Warentest 11/2013 kao najbezbednije auto sedište grupe I. Zahvaljujući svojim bezbednosnim karakteristikama, prilagodljivom sigurnosnom jastuku, optimalnoj bočnoj zaštiti, kao i rukovanju i udobnosti, najveće evropske auto udruženje ADAC je nagradio ovo sedište najvišom ocenom VRLO DOBAR u svim testiranim kategorijama. Isofix sistem povećava stabilnost i bezbednost sedišta. Sedište je takođe kompatibilno sa automobilima koji nisu opremljeni isofix-om.

Podesivi sigurnosni jastuk

Sigurnost bez kompromisa

Podesivi sigurnosni jastuk umanjuje rizik od ozbiljnih povreda vrata bez opterećivanja deteta (patentiranje u toku).

Sile u frontalnom sudaru se distribuiraju preko sigurnosnog jastuka i njegovi materijali ih apsorbuju. Sistem oponaša vazdušni jastuk i značajno pomaže pri smanjenju sila u slučaju nesreće. Sigurnosni pojasevi ne mogu da povrede dete, dok su u isto vreme osetljivi predeo glave, vrata, ramena i unutrašnjih organa zaštićeni. Novi podesivi sigurnosni jastuk čije patentiranje je u toku pruža najviše udobnosti za dete i slobodu pokreta, uz maksimalnu sigurnost posebno u slučaju frontalnih sudara, u poređenju sa konvencionalnim sistemima sa pojasevima u 5 tačaka vezivanja.

Unapređeni sistem linearne zaštite od bočnih udara - Optimizovana linearna zaštita od bočnih udara

Unapređeni sistem linearne zaštite od bočnih udara

Optimizovana linearna zaštita od bočnih udara

Sistem optimizovane linearne zaštite od bočnih udara apsorbuje sile udara u ranoj fazi.

Sile prilikom bočnih sudara se apsorbuju kroz seriju linearnih reakcija, kroz dodatnu zaštitu u delu ramena i glave. U isto vreme, kinetička energija koju stvara telo prilikom sudara se apsorbuje u ranoj fazi i glava ostaje u bezbednom položaju.

ISOFIX konektori - Više sigurnosti i stabilnosti.

ISOFIX konektori

Više sigurnosti i stabilnosti.

ISOFIX Sistem povezivanja nudi sigurnost i stabilnost i lako unstalaciju jednim klikom. Konektori auto sedišta se lako prikače na konektore ISOFIX-a auto sedišta.

tested by real parents

Jennifer V.: „Preporučujem Juno 2-fix zato što nas je potpuno uverio u svoja bezbednosna svojstva što je za nas prioritet. Uz to, sedište nudi veliku udobnost za naše dete i takođe TOP dizajn koji se nama veoma sviđa.“

Vanessa F.: „Zaista preporučujem Juno 2-fix uato što je vrlo jednostavno za postavljanje i uklanjanje iz automobila. Lak je za rukovanje i postavljanje deteta u sedište a njegovo vezivanje nije komplikovano. Vrlo je jednostavno za korišćenje bez nerviranja i stresa-čak i dok je dete nemirno. Prednje veliko jastuče daje osećaj sigurnosti kao vazdušni jastuk.“

Jennifer W.: „Preporučujem Juno 2-fix zato što je lako za postavljanje i uklanjanje, sigurno i sa pristupačnom cenom.“

Karakteristike

 • Naslon za glavu je podesiv u 8 položaja

  Naslon za glavu je podesiv u 8 položaja

 • Sistem cirkulacije vazduha

  Sistem cirkulacije vazduha

 • Lagano sedište

  Lagano sedište

Engineered in Germany

Dužina / Širina / Visina: 405 / 530 / 605 mm
Težina: 6,7 kg
UN R44/04, Grupa I
Osmišljeno i dizajnirano u Nemačkoj

Automobil / Model lista

Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?

Instalacija naših proizvoda testirana je na najnovijim modelima vozila. Ipak uvek preporučujemo test instaliranje kod kvalifikovanog proizvođača kako bismo potvrdili individualnu kompatibilnost. Naročito može da varira dužina pojaseva ili ISOFIX konektora.

Vaš Cybex proizvod

Juno 2-fix

Proizvođač automobila

Model Godina Položaj montiranja
1234567

Servis

Preuzimanja: Uputstva