Menu

»Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?«

Cloud Q

Grupa 0+, 0 - 13 kg, od rođenja do otprilike 18 meseci


Cloud Q auto sedi

Luksuzni Putni sistem

Cloud Q je najnoviji rezultat istraživanja. Dečije auto sedište izgrađeno je na jakoj tradiciji predhodnih CYBEX premium auto sedišta pri čemu poboljšava njihove već pouzdane karakteristike sa na primer ravnim ležećim položajem van automobila. Rezulta je spoj fenomenalne zaštite i nove vrste putnog sitema za sigurnost u i van automobila.

 • Ergonomski ispravn ležeći položaj i van automobila
 • Automatkso podešavanje visine u kolima za male i prevremeno rođenje bebe
 • 11 pozicija visine podesivog naslona za glavu sa integrisanim vodilicama pojasa
 • Teleskopski linearni sistem bočne zaštite
 • Integrisana XXL sklopiva tenda
 • Putni sistem sa CYBEX kolicima i kolicima drugih brenkova
 • Usaglašen sa ECEr-44/05 Supplement 7

Zahvaljujući ranom ležečem položaju auto sedište se van automobila pretvara u nosiljku. Inovativni putni siste kompletiran je teleskopskom linearnom bočnom zaštitom, skoro ležećem uglu i u automobilu, i XXL tendom sa UVP50+. Podesivi naslon za glavu u 11 visina simultano menja dužinu pojaseva i ugao sedenja. Kao rezultat, auto sedište raste sa detetom.

Podesivi nagib naslona - Ergonomski ležeći položaj van automobila

Podesivi nagib naslona

Ergonomski ležeći položaj van automobila

Nova funkcija Cloud Q jeste da se može namestiti u horizontalni položaj van automobila. Sa dužim naslonom za noge i ležećim položajem, dete može udobno da leži i ptitom bude u ergonomski ispravnom položaju.

Ugao lako može da se podesi jednom rukom pri čemu ne morate vaditi dete iz nosiljke, i ručka za nošenje ostaje u istom poloaju za veću mobilnost. U kobminaciji sa CYBEX kolicima Cloud Q se može koristiti kao putni sistem. Zahvaljujući mogućnosti ravnog ležećeg položaja auto sedište za novorođenče lako se transformiše u nosiljku za prve mesece. Beba može da spava potpuno sigurna i zaštićena i u ergonomski ispravnom položaju.

Automatsko podešavanje visine auto sedišta - Za skoro ravan ležeči položaj

Automatsko podešavanje visine auto sedišta

Za skoro ravan ležeči položaj

Cloud Q prilagođen je potrebama svih beba čak i prevremeno rođenih. Transport prevremeno rođenih i veoma malih beba čiji mišići vrata i refleksi jos nisu u potpunosti razvijeni, jedan je od najvećih izazova sa kojim su se susreli naši inženjeri. mogućnost da glava padne unapred kada ono zaspi može dovesti do problema u disanju i mora biti izbegnuto po svaku cenu.

Zajedno sa nemačkim specijalistima medicine i babicama, kao i uzimajući u obzir razne testove razvijena je nova funkcija koja omogućava naravniji mogući ležeći ugao između glave, vrata i grdi. Rizik od disajnih poteškoća se zbog toga smanjuje. podešavanjem naslona za glavu ugao sedenja se menja automatski i sedište raste sa detetom. Sa ovim integrisanim automatskim podešavanjem, auto sedište i većoj deci nudi više prostora i udobnosti.

Teleskopski L.S.P sistem - Teleskopski linearni bočni sistem zaštite

Teleskopski L.S.P sistem

Teleskopski linearni bočni sistem zaštite

Teleskopski linearni bočni sistem zaštite (L.S.P. Sistem) apsorbuje sile udara u slučaju bočnog sudara u kombinaciji sa okvirom koji apsorbuje energiju.

Teleskopski linearni bočni sistem zaštite može se lako i individualno podesiti . Prve sile u slučaju sudara prenose se pomoću produženih bočnih zaštita okrenutih ka vratima i distrubuiraju se u okvir auto sedišta. Zatim fleksibilni materijal i struktura auto sedišta za novorođenčad apsorbuju sile udara i kanališe ih dalje od bebe.

11 položaja visine odesivog oslonca za glavu - Za savršenu zaštitu koja raste sa detetom

11 položaja visine odesivog oslonca za glavu

Za savršenu zaštitu koja raste sa detetom

U kombinaciji sa teleskopskim linearnim sistemom bočne zaštite podesivi oslonac za glavu još vise povećava sigurnost Cloud Q auto sedišta za novorođenčad.

Sa novim, u 11 visina podesivim osloncem za glavu koji ima integrisane vodilice pojasa, dužina pojasa menja se automatski kada se pojas podesi. Na taj način skoro je nemoguće pogrešno koristiti pojas.

Integrisana xxl tenda za sunce koja se može sklopiti - Savršena zaštita protiv sunca i vetra sa UVP50+

Integrisana xxl tenda za sunce koja se može sklopiti

Savršena zaštita protiv sunca i vetra sa UVP50+

Za maksimalnu zaštitu bebine kože, xxl tenda za sunce koja se može sklopiti ispunjava strogi Australijski UVP50+ standad zaštite od sunca.

Integrisana, ekstra velika tenda elegantno nestaje iza šarenog vizira. Može se potpuno produžiti , tako da nudi ne samo zaštitu od sunca već i od kiše i vetra.

Boje i materijali - Bezbednost, dizajn i funkcionalnost

Boje i materijali

Bezbednost, dizajn i funkcionalnost

Prateći CYBEX tradiciju čiji proizvodi imaju moderne boje, auto sedišta PLATINUM dolaze sa velikim brojem boja sa dve varijante materijala.

Komfort verzija: meka i udobna verzija PLATINUM dolazi u 10 kombinacija boja. Plus verzija: Plus verzija dobija svoje karakteristike izgleda kroz ekskluzivni, veoma izdržljiv materijal sa efektom kepra i teksas materijala. Ova dečija auto-sedišta su dostupna u 7 različitih boja.

Karakteristike

 • Putni sistem - Sa CYBEX PRIAM i drugim CYBEX i drugim kolicima

  Putni sistem:
  Sa CYBEX PRIAM i drugim CYBEX i drugim kolicima

 • Okvir koji apsorbuje energiju - Apsorbuje sile udara i štiti bebu

  Okvir koji apsorbuje energiju:
  Apsorbuje sile udara i štiti bebu

 • Ekstra široki sigurnosni pojasevi - Mekana kopča i jastučići preko prepona

  Ekstra široki sigurnosni pojasevi:
  Mekana kopča i jastučići preko prepona

Engineered in Germany

Dužina / Širina / Visina: 670, 440, 395-565 mm
Težina: 5,7 kg
UN R44/04, Grupa 0+
Osmišljeno i dizajnirano u Nemačkoj

Automobil / Model lista

Da li je ovo pravo auto sedište za moj automobil?

Instalacija naših proizvoda testirana je na najnovijim modelima vozila. Ipak uvek preporučujemo test instaliranje kod kvalifikovanog proizvođača kako bismo potvrdili individualnu kompatibilnost. Naročito može da varira dužina pojaseva ili ISOFIX konektora.

Vaš Cybex proizvod

Proizvođač automobila

Model Godina Položaj montiranja
1234567

Servis

Preuzimanja: Uputstva