Twinyx

Од раѓање до 30 кг


Twinyx количка за близнаци

Двојна забава

Нашата количка за близнаци повторно е во тренд. Twinyx ги задоволува потребите кога сте со две деца благодарение на генијалната функционалност по која CYBEX стана познат.

 • Средишен сигурносен појас кој се извлекува со една рака
 • XXL стреа за заштита од сонце со UVP 50+
 • 4 позиции на наслонот
 • Суспензија на задни тркала

Twinyx од CYBEX ги нуди истите импресивни особености на Onyx, вклучувајќи ја XXL стреата за заштита од сонце со UVP 50+ и квалитетни ткаенини со модерни и шарени бои.

XXL стреа за заштита од сонце - Силна заштита од сонце

XXL стреа за заштита од сонце

Силна заштита од сонце

Екстра големата стреа може да се продолжува и индивидуално да се прилагодува.

Стреата за заштита од сонце се прилагодува на растот на детето, овозможува надпросечна заштита од сонце во склад со строгите стандарди за УВ заштита на Австралија.

Подесување на средишниот сигурносен појас со едно повлекување - подесување со една рака

Подесување на средишниот сигурносен појас со едно повлекување

подесување со една рака

Средишниот сигурносен појас кој се подесува со една рака, оптимално е прилагоден на детето.

Сигурносниот појас се ослободува со едноставно притискање на копчето.

Може да се спушта со една рака - 4 позиции на спуштање

Може да се спушта со една рака

4 позиции на спуштање

Наслонот за грб може да се спушта во 4 положби.

Подесувањето со една рака им нуди голем комфор на родителите и децата. Лесна за користење.

tested by real parents

Claudia K: „Денот со близнаците ми е многу полесен. Седат еден до друг и многу им е забавно. Голема е а сепак лесна за ракување.“

карактеристики

 • UVP50+

  UVP50+

 • лесна алуминиумска рамка

  лесна алуминиумска рамка

 • Амортизација на задни тркала

  Амортизација на задни тркала

Engineered in Germany

должина/ширина/висина: 850, 390, 360 должина во мм
тежина: 11,5 кг
Развиено и дизајнирано во Германија
Се пере во машина на 30°
Од раѓање до 30 кг

сервис

Превземи документ: упатство за употреба

Faq

Што значи автоматско заклучување на тркалата ?
Дали дотрајаните тркала можат да се заменат?