Menu

»Дали е ова вистинското седиште за мојот автомобил?«

Aton

Група 0+, 0 - 13 кg, од раѓање до приближно 18 месеци

Aton

tested by real parents

Аton транспортер

Иновација во формата и функцијата

Со супериорна безбедност, дизајн и функционалност, ултра-лесниот и изненадувачки пространиот CYBEX Aton е перфектен за родители во постојано движење.

 • Школка со апсорбирачка моќ на енергија од удар
 • Ултра лесно
 • Интегрирана склоплива стреа за заштита од сонце
 • Компактен travel system
 • Победник во група 0+ на тестирањето Stiftung Warentest (06/2009), и наградуван како best buy според Which?.

Надвор од автомобилот, Aton седиштето е дел од CYBEX travel system, и лесно се инсталира на CYBEX, gb и други бренд колички со едноставна употреба на адаптер, нудејќи им на родителите нова димензија во мобилност.

Ултра лесно - Лесна подвижност

Ултра лесно

Лесна подвижност

CYBEX седиштата за во автомобил се импресивно лесни што придонесува носењето и инсталацијата да бидат детска игра.

Нудат повеќе удобност за родителите и поголема безбедност за детето. Во исто време, детските транспортери ги оправдуваат високите очекувања од дизајнот, удобноста, функционалноста и безбедноста.

Интегрирана стреа која се склопува - Оптимална заштита

Интегрирана стреа која се склопува

Оптимална заштита

Интегрираната стреа која може да се склопи, обезбедува оптимална заштита на нежната и деликатна детска кожа.

Стреата за заштита од сонце се користи едноставно, може да се подеси во 2 положби и нуди оптимална заштита. Кога не се користи, може да се постави под заштитната завеса.

CYBEX Travel system - Решение за патување кое ви штеди простор

CYBEX Travel system

Решение за патување кое ви штеди простор

Бебешкото седиште - транспортер без проблем може да се претвори во систем за патување со количките на CYBEX, gb и останати брендови.

Со помош на адаптер, бебешките седишта -транспортери на CYBEX лесно можат да имаат функција на систем за патување. Компатибилни се со количките на CYBEX, gb и други селектирани брендови.

tested by real parents

Alison B.: „Вадењето и ставањето на навлаките претставува детска игра.“

карактеристики

 • Влошка за новороденче

  Влошка за новороденче

 • Додаток на седиште кој може да се отстрани

  Додаток на седиште кој може да се отстрани

 • Y - појас

  Y - појас

додатоци

детали

Engineered in Germany

должина/ширина/висина: 630, 440, 380-560 должина во мм
тежина: 3,5 кг
UN R44/04, Група 0+
Се пере во машина на 30°
Развиено и дизајнирано во Германија

Компатибилни автомобили

Дали е ова вистинското седиште за мојот автомобил?

Инсталацијата на нашите производи постојано се тестира на најновите автомобили. Сепак ви препорачуваме дополнителна проба кај квалифициран продавач со цел да ја проверите компатибилноста со Вашиот автомобил. Должината на ремените од автомобилот или ISOFIX системот можат да варираат дури и кај исти автомобили.

Вашиот CYBEX производ

Производител на автомобили

Модел Година Позиција на инсталација
1234567

сервис

Превземи документ: упатство за употреба

Faq

Како да ја подесам интегрираната склоплива стреа за заштита од сонце?
Со кои CYBEX колички можат да се употребуваат CYBEX транспортерите?
Може ли да го користам транспортерот во авион?
Дали можам да продолжам да го употребувам седиштето и после сообраќајка?
Моето седиште за автомобил е оштетено. Како можам да го поправам?
Каде да најдам резервни делови?
Дали CYBEX ќе пушти i-Size седиште со штитник?/Кога CYBEX планира да пушти во употреба Platinum i-Size седиште?