u.GO

Марами


u.GO марама

Природна положба

u.GO марамата е комбинација од мода и функционалност и нуди најприродна позиција за носење на бебето.

 • Положба со раширени нозе, можна во повеќе позиции на носење
 • Направена од 100% природен ,флексибилен памук
 • Многу позиции

Еластичната ткаенина, направена од 100% памук, го прави врзувањето многу лесно и му дава оптимална удобност на бебето. Индивидуалните опции за врзување значат дека може точно да се прилагоди на големината на бебето.

Положба со раширени ноџиња - препорачано од ортопеди

Положба со раширени ноџиња

препорачано од ортопеди

Совршено се прилагодува на големината на бебето благодарение на опциите за врзување.

Особено во првите месеци, ваквата положба го ослободува притисокот на недоволно развиените колкови на бебето. Многу од положбите за носење го овозможуваат ваквото седење.

tested by real parents

Kirsten M.: „Го препорачувам овој производ бидејќи ми дава убави и лесни опции за носење на моето бебе.“

Повеќе положби при носење, на пр:

 • Позиција на лулка - Од раѓање до приближно 3 месеци

  Позиција на лулка:
  Од раѓање до приближно 3 месеци

 • Позиција на кенгур - Од раѓање до приближно 3 месеци

  Позиција на кенгур:
  Од раѓање до приближно 3 месеци

 • седечка позиција, свртено кон градите - Од приближно 3 месеци

  седечка позиција, свртено кон градите:
  Од приближно 3 месеци

 • Позиција на колк - Од приближно 3 месеци

  Позиција на колк:
  Од приближно 3 месеци

 • Позиција на грб - Од приближно 3 месеци

  Позиција на грб:
  Од приближно 3 месеци

 • седечка позиција, свртено кон напред - Од приближно 6 месеци

  седечка позиција, свртено кон напред:
  Од приближно 6 месеци

Engineered in Germany

100% памук
Се пере во машина на 30°
Развиено и дизајнирано во Германија

сервис

Превземи документ: упатство за употреба