2.GO

Од 3 месеци


2.Go носилка за бебе

Развиена со ортопеди и бабици

Иновативната CYBEX 2.GO, носилка за бебе,ги комбинира ортопедските предности на марамата со паметна функционалност и ергономичен дизајн.

 • Развиено со ортопеди и бабици
 • Екстра широката област за седење дозволува позиција со раширени ноџиња
 • Удобност во носењето благодарејќи на одличната распореденост на тежината
 • Пет различни позиции на носење

CYBEX 2.GO е одговор на Вашите потреби. Наслонот за глава може индивидуално да се прилагоди, обезбедувајќи совршена потпора, додека пак седењето може да биде со раширени нозе, како што препорачуваат ортопедите. Функционалните материјали од кои е направена лесно се одржуваат, трајни се и имаат мала тежина. Идеално за секојдневна употреба.

Положба со раширени ноџиња - препорачано од ортопеди

Положба со раширени ноџиња

препорачано од ортопеди

Точката на седење може индивидуално да се прилагоди.

Ова овозможува оптимално прилагодување и ортопедска положба со раширени ноџиња која го намалува притисокот на колковите на бебето

Екстра широки ремени - За удобност при носењето

Екстра широки ремени

За удобност при носењето

Екстра широки ремени со меко полнење.

Овозможуваат огромна удобмост при носењето и не го оптоваруваат грбот на родителот.

Удобно носење - совршен распоред на тежината

Удобно носење

совршен распоред на тежината

Ергономичните ленти помагаат да се избегне оптоварувањето на грбот.

Ергономично обликуваните ленти на носилката за бебе, како и мекото полнење, овозможуваат тежината оптимално да се распредели, подалеку од рамењата. Одлично за долги прошетки.

tested by real parents

Vanessa F.: „Ви ја препорачувам 2.GO носилката затоа што е удобна и за мајката и за бебето. Совршена можност да се движите брзо и е флексибилна на Вашето дете.“

5 различни положби на носење

 • напред, свртено кон градите - Од приближно 3 месеци

  напред, свртено кон градите:
  Од приближно 3 месеци

 • Позиција на колк - Од приближно 3 месеци

  Позиција на колк:
  Од приближно 3 месеци

 • напред, свртено кон напред - Од приближно 6 месеци

  напред, свртено кон напред:
  Од приближно 6 месеци

 • седиште за подвижност - Од приближно 6 месеци

  седиште за подвижност:
  Од приближно 6 месеци

 • Позиција на грб - Од приближно 6 месеци

  Позиција на грб:
  Од приближно 6 месеци

Engineered in Germany

Идеално распоредување на тежината
Се пере во машина на 30°
Развиено и дизајнирано во Германија
EN 13209 одобрено

сервис

Превземи документ: упатство за употреба

Faq

За која возраст CYBEX 2.GO е погоден?
Кои се предностите при употребата на CYBEX 2.GO?
Какво подесување на седиштето е препорачано за нормална употреба?
Дали лигавката може да се отстрани и испере?
Како да се подесат лентите од носилката?
Што го прави толку специјален комфорот што го нуди CYBEX 2.GO при носење?