Eezy S

Van 6 maanden tot 17kg (ong. 4 jaar)


Eezy S Buggy

Slimme functies voor ouders onderweg

Of het nu thuis, in de stad of als handbagage is *, deze lichtgewicht stads buggy biedt slimme functies voor ouders onderweg.

 • Vouwmechanisme met één hand
 • Compact opgevouwen: 25 x 45 x 53
 • lichtgewicht
 • klein oppervlak
 • 2-in-1 Reis systeem

Laat de hand van uw baby niet los: dankzij het snelle en eenvoudige klapmechanisme met één hand, vouwt deze slanke stadswandelwagen zich samen tot een compact, op zichzelf staand pakket. Perfect in restaurants, een kleine auto of in uw gang. Het kleine oppervlak van de kinderwagen maakt het navigeren door smalle straten in de stad en drukke plaatsen een fluitje van een cent. Als een 2-in-1 reissysteem is de Eezy S te combineren met de bekende CYBEX & gb autostoeltjes, waardoor de kinderwagen vanaf dag één geschikt is. * Toeslagen voor cabinebagage kunnen variëren afhankelijk van luchtvaartmaatschappijen.

 -

INSTRUCTIEVIDEO

MET 1 HAND OPVOUWEN -

MET 1 HAND OPVOUWEN

Door het opvouwmechanisme dat met 1 hand is te bedienen heb je de andere hand vrij om je kind vast te houden, wanneer je de Eezy S in de compacte, zelfstaande positie opvouwt.

COMPACT OPVOUWBAAR: 25x45x53CM -

COMPACT OPVOUWBAAR: 25x45x53CM

Met slechts 25x45x53cm in de opgevouwen stand, is de Eezy S de juiste keuze voor de kleine ruimte. Compact en gemakkelijk kan de Eezy S rechtop of liggend, zowel thuis als onderweg worden opgeborgen.

LICHTGEWICHT -

LICHTGEWICHT

De compacte en lichtgewicht bouw van deze kinderwagen zorgt voor gemakkelijk manoevreren onderweg. Met een gewicht van slechts 5,9kg en een draaghendel is oppakken en dragen zeer eenvoudig.

KLEINE VOETAFDRUK -

KLEINE VOETAFDRUK

Dankzij het slanke silhouet en een breedte van slechts 45cm, biedt deze kinderwagen de mogelijkheid om zelfs in winkels en smalle straatjes prima te manoevreren.

2-IN-1 REISSYSTEEM -

2-IN-1 REISSYSTEEM

Comfortabel reizen met slechts 1 frame: gebruik de geintegreerde zachte zitting (vanaf 6 maanden) en de prijswinnende CYBEX en gb babyautostoeltjes (vanaf de geboorte)

Kenmerken

 • Traploze ligfunctie - Comfort zowel in een zittende als liggende houding.

  Traploze ligfunctie:
  Comfort zowel in een zittende als liggende houding.

 • Vering op alle 4 wielen - Voor een gemakkelijk rit voor ouder en kind. Van hobbelige steentjes tot scheve stoepen - jouw mobiliteit en het slaapje van de baby worden niet gehinderd.

  Vering op alle 4 wielen:
  Voor een gemakkelijk rit voor ouder en kind. Van hobbelige steentjes tot scheve stoepen - jouw mobiliteit en het slaapje van de baby worden niet gehinderd.

 • Zonnekap - De zonnekap (UPF50+) met zichtraam zorgt voor bescherming tegen zon en wind.

  Zonnekap:
  De zonnekap (UPF50+) met zichtraam zorgt voor bescherming tegen zon en wind.

Engineered in Germany

Lengte/breedte/hoogte: 850 / 450 / 1030 mm
Gewicht: 5,9 kg
Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland
Van 6 maanden tot 17kg (ong. 4 jaar)
Bekledingshoes van ademend textiel wasbaar op 30°

Service

Downloads: Handleidingen