Menu

ADAC Test, ADAC Motorwelt 06/2012, 33 Kindersitze im Test, CYBEX Solution X2, Gewichtsklasse 15 bis 36 kg (II/III), Testurteil: "gut"

»Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?«

Solution X2

Gr. II/III, 15 - 36 kg, van ongeveer 3 tot 12 jaar

1/1
ADAC Test, ADAC Motorwelt 06/2012, 33 Kindersitze im Test, CYBEX Solution X2, Gewichtsklasse 15 bis 36 kg (II/III), Testurteil: 'gut'

Solution X2 Autostoel

Gepatenteerde veiligheid terwijl uw kind slaapt

Het autostoeltje Solution X2 beschikt over uitstekende veiligheidsvoorzieningen en innovatieve comfort. Volgens Stiftung Warentest en ADAC is het een van de beste groep 2/3 autostoelen.

Het belangrijkste element binnen het veiligheidsconcept van de Solution-serie is de door CYBEX gepatenteerde, kantelbare hoofdsteun die voorkomt dat het hoofd van het kind het naar voren valt terwijl het slaapt. Het verbeterde L.S.P. System Plus met energie-absorberende zijbeschermers garandeert maximale bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding. De in hoogte verstelbare hoofdsteun, de verstelbare rugleuning, het comfortabele zitkussen en vooral ook de lichtgewicht constructie bieden optimaal comfort.

In 3 posities kantelbare hoofdsteun  - Gepatenteerd.

In 3 posities kantelbare hoofdsteun

Gepatenteerd.

De in 3 posities kantelbare hoofdsteun voorkomt dat het hoofd van het kind tijdens het slapen naar voren valt (gepatenteerd).

De gepatenteerde, in 3 posities kantelbare hoofdsteun van CYBEX garandeert een optimale bescherming bij zijdelingse botsingen. Deze revolutionaire technologie verplaatst het zwaartepunt van het hoofd van het kind iets naar achteren en voorkomt zo dat het hoofd naar voren valt als het kind slaapt. Bij een zijdelingse botsing blijft het hoofd van het kind binnen de veiligheidszone van het autostoeltje en is zo optimaal beschermd. Bovendien zorgt onze gepatenteerde, in 3 posities kantelbare hoofdsteun voor een comfortabelere slaappositie en dus voor een veilige en prettige reis.

L.S.P. System Plus - Verbeterde lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen

L.S.P. System Plus

Verbeterde lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen

Bij zijdelingse botsingen absorbeert de verbeterde Linear Side-impact Protection (L.S.P. System Plus) de energie van de impact in een zeer vroeg stadium.

De kracht van een zijdelingse botsing wordt geabsorbeerd in een lineaire reeks van reacties door middel van beschermende kussens aan de zijkanten en schouder- en hoofdbeschermers. Tegelijkertijd wordt de kinetische energie van het lichaam, die ontstaat door de botsing, in een zeer vroeg stadium geabsorbeerd en wordt het hoofd actief naar een veilige positie geleid.

11-posities verstelbare hoofdsteun - voor een perfecte pasvorm

11-posities verstelbare hoofdsteun

voor een perfecte pasvorm

11posities verstelbare hoofdsteun voor een perfecte pasvorm en maximale veiligheid

De 11-positie in hoogte verstelbare hoofdsteun is het zitje te groeien met het kind en biedt extreem lange bruikbaarheid.

Kenmerken

  • Verstelbare rugleuning

    Verstelbare rugleuning

  • Comfortabel zitkussen

    Comfortabel zitkussen

  • Licht gewicht

    Licht gewicht

Engineered in Germany

Lengte/breedte/hoogte: 450, 555, 660-820 mm
Gewicht: 5,9 kg
ECE R44/04, Gr. II/III
Bekledingshoes van ademend textiel wasbaar op 30°
Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland

Auto type lijst

Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?

"Dit kinderzitje is goedgekeurd voor universeel gebruik en kan gebruikt worden op alle autostoelen met standaard 3-punts gordel. Wij adviseren echter altijd een testinstallatie uit te voeren bij een gekwalificeerd retailer om individuele compatibiliteit te bevestigen. Vooral de lengte van de autogordels kan variëren, zelfs tijdens een productie-run van een autofabrikant. "

Service

Downloads: Handleidingen