Menu

»Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?«

Solution Q2-fix

Gr. II/III, 15 - 36 kg, van ongeveer 3 tot 12 jaar

1/1

Solution Q2-fix Car Seat

The safest Solution of all times

The innovative Solution Q2-fix combines the many years of experience of a successful Group 2/3 car seat family with the latest findings from material and safety research and the iconic design of CYBEX PLATINUM.

The interaction of the patented, reclining headrest that prevents the dangerous tipping forward of the head during sleep, and an optimised Linear Side-impact Protection (L.S.P. System Plus) ensures the highest level of safety and comfort. A new automatic height and width adjustment allows for a flexible and optimal alignment of the car seat to the child's size. A new air ventilation system guarantees a comfortable seating temperature even on hot days.

Gepatenteerde hoofd bescherming - Ge-optimaliseerde verstelbare hoofdsteun

Gepatenteerde hoofd bescherming

Ge-optimaliseerde verstelbare hoofdsteun

De ge-optimaliseerde verstelbare hoofdsteun voorkomt dat het hoofd van het kind naar voren valt tijdens de slaap. Het hoofd wordt actief in een veilige positie geleid.

Een onmisbaar element van de Solution Qfix veiligheidsconcept is de 3-standen verstelbare hoofdsteun. Dankzij deze verstelbaarheid, wordt het hoofd van het kind het hoofd naar achter geleid, dit voorkomt het naar voren kantelen tijdens de slaap. Het gevoelige hoofd-halsgebied van het kind wordt zo beschermd bij een zijdelingse aanrijding, omdat het in veiligheidszone van de autostoel blijft. Naast het verbeteren van de passieve veiligheid, zorgt de gepatenteerde hoofdsteun ook voor een comfortabele slaaphouding.

L.S.P Systeem Plus - Ge-optimaliseerde Lineair Side-impact Bescherming

L.S.P Systeem Plus

Ge-optimaliseerde Lineair Side-impact Bescherming

De ge-optimaliseerde Lineaire Side-impact bescherming absorbeert vroege botskrachten.

De nieuwe breedte-instelling werkt hand in hand met het LSP System Plus - ge-optimaliseerde Linear Side-Impact Protection. De kracht van een aanrijding in de botsing wordt daarbij systematisch verminderd door de extra veiligheid van het veiligheidskussen, de schouder en het hoofd beschermers. Tegelijkertijd wordt het lichaams kinetische energie, als gevolg van een ongeval, in een zeer vroeg stadium geabsorbeert en het hoofd actief in een veilige positie gericht.

ISOFIX Connect - Meer veiligheid en stabiliteit

ISOFIX Connect

Meer veiligheid en stabiliteit

ISOFIX Connect systeem voor meer veiligheid, stabiliteit en eenvoudige one-click installatie.

De aansluitingen van het autostoeltje klikken gemakkelijk vast in de ISOFIX bevestigingspunten van de auto. De aansluitingen kunnen eenvoudig worden weggeklapt, zodat het autozitje ook in auto's zonder ISOFIX past.

Engineered in Germany

Lengte/breedte/hoogte: 412, 529-612, 619-817 mm
Gewicht: 7,6 kg
ECE R44/04, Gr. II/III
Hoezen van ademend textiel wasbaar bij 30°
In Duitsland ontwikkeld en ontworpen

Auto type lijst

Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?

"De installatie van onze producten is uitgebreid getest in de nieuwste voertuigen, echter wij adviseren altijd een testinstallatie uit te laten voeren bij een gekwalificeerde retailer om individuele compatibiliteit te verzekeren. Vooral de lengte van de autogordels en de ISOFIX (US: LATCH) verankeringspunten kunnen variëren, zelfs tijdens een productie-run van een autofabrikant. "

Uw CYBEX product

Solution Q2-fix

Merk van de auto

Model Jaar Installatiepositie
1234567

Service

Downloads: Handleidingen