Menu
»Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?«

Sirona Z i-Size

45 - 105 cm, max. 18 kg

NEW

Sirona Z i-Size Achterwaarts Gerichte Autostoel

Rear and front-facing with flexible comfort for your growing child

Ouders die maximale veiligheid voor hun kind zoeken hebben producten nodig die de verwachtingen op alle manier waarmaken. Met de CYBEX Sirona Z i-Size hebben we de nieuwe standaard op het gebied van bescherming tegen frontale botsingen en botsingen van de zijkant neergezet, in een autostoel die beter is dan alle voorgangers.

  • 360 graden draaimechanisme
  • Achterwaarts Gerichte Autostoel
  • Geïntegreerd Linear Side-impact Protection

De Sirona Z i-Size is een nieuwe autostoel in de CYBEX Z-Lijn die volledig 360 graden kan worden gedraaid. Hierdoor wordt in- en uitstappen en wisselen tussen achterwaarts gerichte positie en voorwaarts gerichte positie heel gemakkelijk. De in 12 standen verstelbare hoofdsteun en de 5 verschillende ligstanden maken deze stoel extra ergonomisch.

EEN UNIEKE SLIMME CLIP DIE DE VEILIGHEID VAN HET KIND IN DE AUTO VERBETERT -

EEN UNIEKE SLIMME CLIP DIE DE VEILIGHEID VAN HET KIND IN DE AUTO VERBETERT

Onbezorgd zijn met de ultieme veiligheid voor je kind. CYBEX brengt slimme technologie en een handig ontwerp samen met de introductie van SensorSafe: een uniek babymonitoringsysteem dat er voor zorgt dat de veiligheid en gezondheid van je kind altijd de hoogste prioriteit hebben. Voor diverse Platinum en Gold i-Size autostoelen is de SensorSafe clip beschikbaar om aan het harnas te bevestigen, zodat je altijd geinformeerd bent over de veiligheid en gezondheid van je kind. SensorSafe zorgt voor essentiële waarschuwingen om kritieke situaties te voorkomen: wanneer het kind het harnes losmaakt, wanneer de temperatuur van het kind te hoog of te laag is, wanneer het kind zonder toezicht in de auto is en wanneer het kind te lang heeft gezeten. Alle waarschuwingen komen op de smartphone binnen via Bluetooth. De gebruikersvriendelijke app bevat tevens installatie instructies, how-to video's, veel gestelde vragen en meer.

Video
Draaimechanisme inclusief Driving Direction Control (D.D.C.) -

Draaimechanisme inclusief Driving Direction Control (D.D.C.)

Het innovatieve 360 graden draaimechanisme orgt voor comfortabel in- en uitstappen met minder belasting van de rug voor de ouders. Tevens is het gemakkelijk om te wisselen van de achterwaarts gerichte positie naar de voorwaarts gerichte positie. De Driving Direction Control (D.D.C.) voorkomt onjuist gebruik van de voorwaarts gerichte positie voordat het een minimale lengte van 76cm heeft bereikt.

Achterwaarts gerichte autostoel -

Achterwaarts gerichte autostoel

Een achterwaarts gerichte autostoel vermindert het risico bij een frontale botsing met meer dan 80% in vergelijking tot voorwaarts gerichte autostoelen. Tests wijzen uit dat de krachten bij een frontale botsing over gelijkmatig over een groot oppervlak worden verspreid. CYBEX adviseert achterwaart gericht vervoeren voor kinderen tot 105cm, ong. 4 jaar.

Geïntegreerde Linear Side-impact Protection -

Geïntegreerde Linear Side-impact Protection

Het geïntegreerde L.S.P. Systeem van de Sirona Z i-Size zorgt voor verhoogde veiligheid in geval van een botsing van de zijkant. In combinatie met energie absorberende schaal, vermindert het de krachten bij een botsing van de zijkant met ongeveer 25%.

Energy Reduction Technologie (ER-tech) -

Energy Reduction Technologie (ER-tech)

De Engergy Reduction Technologie van de Sirona Z i-Size zorgt voor verbeterde veiligheid voor het kind in de voorwaarts gerichte positie in geval van een frontale botsing. De 'ER-tech' vermindert de krachten op de nek van het kind bij een frontale botsing met meer dan 20% in verglijking to andere 5-punts harnassystemen.

In hoogte verstelbare hoofdsteun -

In hoogte verstelbare hoofdsteun

De verstelbare hoofdsteun kan in 12 individuele standen worden geplaatst gedurende de groei van het kind.

Enkelhandige bediening van ligstand en draaimechanisme -

Enkelhandige bediening van ligstand en draaimechanisme

De slimme enkelhandige bediening van de ligstand en het draaimechanisme maken de andere hand van de ouder vrij. Voor comfortabel rusten en reizen, biedt de Sirona S i-Size 5 achterwaarts gerichte instellingen van de ligstand en 3 voor de voorwaarts gerichte positie.

INSTALLATIE VAN ISOFIX IN 2 KLIKKEN -

INSTALLATIE VAN ISOFIX IN 2 KLIKKEN

De installatie van de stoel met ISOFIX is eenvoudig in twee klikken te doen en zorgt voor verhoogde veiligheid. In combinatie met de Base Z is de autostoel veilig te installeren met ISOFIX en vraagt geen verder vastmaken. Een installatiehulpindicatie voorkomt onjuist installeren.

Modulair Systeem -

Modulair Systeem

Blijf flexibel - als onderdeel van het Z-Lijn Modulair Systeem passen de Sirona Z i-Size en de Cloud Z i-Size op de Base Z voor een altijd veilige reis van geboorte tot 105 cm, ong. 4 jaar.

5-punts harnassysteem -

5-punts harnassysteem

Met het 5 punts harnassysteem kan het kind veilig en gemakkelijk in de Sirona Z i-Size worden geplaatst.

Energie absorberende schaal -

Energie absorberende schaal

De energie absorberende schaal van de Sirona Z i-Size vangt de krachten bij een botsing op en zorgt voor extra bescherming van het kind.

Gordelgeleider -

Gordelgeleider

De magnetische gordelgeleider maakt het makkelijk om het kind uit de stoel te halen.

Nieuwe bekleding -

Nieuwe bekleding

Hoogwaardige stoffen in een modern ontwerp met hedendaagse kleuren - de Sirona Z i-Size combineert twee stoffen op een unieke manier: De ene stof is heel zacht en warm, in het bijzonder aan de binnenkant van de stoel. Slijtvaste tweekleurige twill-effectstof wordt rondom de schaal gebruikt. Deze combinatie zorgt voor een comfortabele reis. Tegelijkertijd past de stoel perfect bij het moderne interieur van de auto.

Engineered in Germany

Lengte/breedte/hoogte: 715 / 430 / 670 mm
Gewicht: 15 kg
UN R129
Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland
Bekledingshoes van ademend textiel wasbaar op 30°

Auto type lijst

Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?

"De installatie van onze producten is uitgebreid getest in de nieuwste voertuigen, echter wij adviseren altijd een testinstallatie uit te laten voeren bij een gekwalificeerde retailer om individuele compatibiliteit te verzekeren. Vooral de lengte van de autogordels en de ISOFIX (US: LATCH) verankeringspunten kunnen variëren, zelfs tijdens een productie-run van een autofabrikant. "

Uw CYBEX product

Sirona Z i-Size

Merk van de auto

Model Jaar Installatiepositie
1234567

Service

Downloads: Handleidingen