Menu

»Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?«

Pallas 2-fix

Gr. 1/2/3, 9 - 36 kg, van 9 maanden tot ongeveer 12 jaar)


Pallas 2-fix autostoel

Dubbele veiligheid

Als een 2-in-1 autostoel kan de Pallas 2-fix langer dan 11 jaar worden gebruikt. Volgens Stiftung Warentest en ADAC is het een van de beste autostoelen die meegroeien met het kind in groep 1/2/3. 'Which Magazine' heeft de veiligheidsprestaties bij ongevallen als uitstekend gewaardeerd in de hele levensduur en bekroonde de zijdelingse botsingbescherming met 5 sterren.

 • Verstelbaar veiligheidskussen (patent aangevraagd)
 • Kan meer dan 11 jaar lang worden gebruikt
 • Verbeterde lineaire bescherming tegen zijdelingse botsingen (LSP-systeem Plus)
 • Comfortabele ligfunctie zorgt voor een ontspannen reis
 • ISOFIX Connect voor meer veiligheid en stabiliteit

Gebruikt in groep 1 stand heeft de Pallas 2-fix een verstelbaar veiligheidskussen dat lijkt op een opgeblazen airbag, waardoor het risico van ernstig nekletsel in geval van een frontale botsing verminderd wordt, zonder de bewegingsvrijheid van het kind te beperken. Voor kinderen ca. leeftijd. 3 jaar en ouder, kan de stoel worden omgetoverd tot de bekroonde groep 2/3 autostoel Solution X2-fix. Zijbeschermers absorberen de impact energie in een zeer vroeg stadium. De autostoel is ook compatibel met auto's die niet zijn uitgerust met Isofix.

Verstelbaar veiligheidskussen

Veiligheid zonder beperking

Het verstelbare veiligheidskussen reduceert het risico op ernstig nekletsel, terwijl het kind toch vrij kan bewegen (octrooi aangevraagd).

De kracht van een frontale botsing wordt over het gehele veiligheidskussen verdeeld en door het schokdempende materiaal geabsorbeerd. De werking van het systeem is vergelijkbaar met die van een airbag en reduceert de impact van de botsing aanmerkelijk. Het kussen kan het kind niet verwonden, terwijl gevoelige lichaamsdelen zoals hoofd, nek, schouders en organen worden beschermd. Het nieuw ontworpen, verstelbare veiligheidskussen (octrooi aangevraagd) past zich perfect aan het lichaam van het kind aan en zorgt zo voor maximaal comfort. Bovendien biedt het, vergeleken met gebruikelijke vijfpuntsgordelsystemen, meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam, terwijl het kind vooral bij frontale botsingen optimaal is beschermd.

2-in-1 zitting - Kan meer dan 11 jaar worden gebruikt

2-in-1 zitting

Kan meer dan 11 jaar worden gebruikt

Deze stoel groeit met het kind mee en kan meer dan 11 jaar gebruikt worden. Voor Groep 1 fungeert het verstelbare veiligheidskussen tevens als een opblaasbare airbag tijdens een botsing, en voorkomt nekletsel zonder het kind te beperken. Voor kinderen van ongeveer 3 jaar en ouder kan het zitje eenvoudig worden gebruikt als Groep 2/3-stoeltje in de Solution-productlijn.

L.S.P. System Plus - Verbeterde lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen

L.S.P. System Plus

Verbeterde lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen

Bij zijdelingse botsingen absorbeert de verbeterde Linear Side-impact Protection (L.S.P. System Plus) de energie van de impact in een zeer vroeg stadium.

De kracht van een zijdelingse botsing wordt geabsorbeerd in een lineaire reeks van reacties door middel van beschermende kussens aan de zijkanten en schouder- en hoofdbeschermers. Tegelijkertijd wordt de kinetische energie van het lichaam, die ontstaat door de botsing, in een zeer vroeg stadium geabsorbeerd en wordt het hoofd actief naar een veilige positie geleid.

Comfortabele ligfunctie - Groep I

Comfortabele ligfunctie

Groep I

Zorgt voor een ontspannen en prettige reis

De Pallas heeft een ligfunctie die gemakkelijk met een hand te gebruiken is vanuit de voorste stoelen van de auto.

In 3 posities kantelbare hoofdsteun - Gepatenteerd.

In 3 posities kantelbare hoofdsteun

Gepatenteerd.

De in 3 posities kantelbare hoofdsteun voorkomt dat het hoofd van het kind tijdens het slapen naar voren valt (gepatenteerd).

De gepatenteerde, in 3 posities kantelbare hoofdsteun van CYBEX garandeert een optimale bescherming bij zijdelingse botsingen. Deze revolutionaire technologie verplaatst het zwaartepunt van het hoofd van het kind iets naar achteren en voorkomt zo dat het hoofd naar voren valt als het kind slaapt. Bij een zijdelingse botsing blijft het hoofd van het kind binnen de veiligheidszone van het autostoeltje en is zo optimaal beschermd. Bovendien zorgt onze gepatenteerde, in 3 posities kantelbare hoofdsteun voor een comfortabelere slaappositie en dus voor een veilige en prettige reis.

Video
tested by real parents

Juliane B.: „Met het Pallas-kinderzitje is het CYBEX gelukt een perfecte combinatie van voldoende veiligheid, hoogwaardige materialen en een aantrekkelijk ontwerp te creëren.“

Kenmerken

 • ISOFIX Connect - Meer veiligheid en stabiliteit

  ISOFIX Connect:
  Meer veiligheid en stabiliteit

 • Verstelbare rugleuning - Meer veiligheid en stabiliteit

  Verstelbare rugleuning

 • Afneembare stoelinzet - Meer veiligheid en stabiliteit
  Afneembare stoelinzet - Meer veiligheid en stabiliteit

  Afneembare stoelinzet

Engineered in Germany

Lengte/breedte/hoogte: 435 / 550 / 715 mm
Gewicht: 11,2 kg
UN R44/04, Gr. 1/2/3
Bekledingshoes van ademend textiel wasbaar op 30°
Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland

Auto type lijst

Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?

"De installatie van onze producten is uitgebreid getest in de nieuwste voertuigen, echter wij adviseren altijd een testinstallatie uit te laten voeren bij een gekwalificeerde retailer om individuele compatibiliteit te verzekeren. Vooral de lengte van de autogordels en de ISOFIX (US: LATCH) verankeringspunten kunnen variëren, zelfs tijdens een productie-run van een autofabrikant. "

Uw CYBEX product

Pallas 2-fix

Merk van de auto

Model Jaar Installatiepositie
1234567

Service

Downloads: Handleidingen