Menu
»Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?«

Cloud Z i-Size

45 - 87 cm, max. 13 kg

NEW
NEW

Cloud Z i-Size Baby Autostoel

Ergonomic and comfortable travelling

De Cloud Z i-Size is de logische opvolger van het prijswinnende Cloud Q concept, en is nu 15% lichter dan voorheen.

  • Ingebouwde Linear Side-impact Protection
  • Ergnomische ligstand
  • 180 graden draaimechanisme inclusief Driving Direction Control (D.D.C.)

De autostoel is uitgerust met een Linear Side-impact Protection (L.S.P.) Systeem, dat - in combinatie met het energie-absorberende omhulsel - de veiligheid van het kind significant vergroot bij een botsing van de zijkant. De Cloud Z i-Size kan buiten de auto in een volledige ligstand worden geplaatst en heeft 11 makkelijk in te stellen standen voor de hoofdsteun met ingebouwde geleiders voor het harnas. Om in- en uitstappen makkelijker te maken kan de stoel naar het portier gericht worden gedraaid dankzij het innovatie mechanisme van de Base Z. De base heeft ook de Driving Direction Control (D.D.C.) die het onmogelijk maakt om de stoel in de voorwaartse positie te plaatsen wanneer het kind nog niet de vereiste lengte heeft.

EEN UNIEKE SLIMME CLIP DIE DE VEILIGHEID VAN HET KIND IN DE AUTO VERBETERT -

EEN UNIEKE SLIMME CLIP DIE DE VEILIGHEID VAN HET KIND IN DE AUTO VERBETERT

Onbezorgd zijn met de ultieme veiligheid voor je kind. CYBEX brengt slimme technologie en een handig ontwerp samen met de introductie van SensorSafe: een uniek babymonitoringsysteem dat er voor zorgt dat de veiligheid en gezondheid van je kind altijd de hoogste prioriteit hebben. Voor diverse Platinum en Gold i-Size autostoelen is de SensorSafe clip beschikbaar om aan het harnas te bevestigen, zodat je altijd geinformeerd bent over de veiligheid en gezondheid van je kind. SensorSafe zorgt voor essentiële waarschuwingen om kritieke situaties te voorkomen: wanneer het kind het harnes losmaakt, wanneer de temperatuur van het kind te hoog of te laag is, wanneer het kind zonder toezicht in de auto is en wanneer het kind te lang heeft gezeten. Alle waarschuwingen komen op de smartphone binnen via Bluetooth. De gebruikersvriendelijke app bevat tevens installatie instructies, how-to video's, veel gestelde vragen en meer.

Video
Ergonomische ligstand -

Ergonomische ligstand

De Cloud Z i-Size biedt een ergnomische ligstand met een verlengde voetensteun voor baby's buiten de auto. De hoek kan gemakkelijk met één hand worden aangepast zonder dat het kind uit de stoel hoeft te worden gehaald.

Draaimechanisme inclusief Driving Direction Control (D.D.C.) -

Draaimechanisme inclusief Driving Direction Control (D.D.C.)

Het innovatieve draaimechanisme zorgt voor een comfortabele in- en uitstappositie op de base Z met minder belasting op de rug van de ouders. Tevens maakt het wisselen tussen achterwaarts gerichte postie en voorwaarts gerichte positie makkelijker. De Driving Direction Control (D.D.C.) voorkomt onjuist gebruik van de voorwaarts gerichte stand.

Geïntegreerde Linear Side-impact Protection -

Geïntegreerde Linear Side-impact Protection

Het L.S.P. Systeem van de Cloud Z i-Size biedt verbeterde veiligheid bij een botsing van de zijkant. Het verminderd - in combinatie met het energie absorberende omhulsel - de krachten van een botsing van de zijkant met ongeveer 25%.

XXL wegklapbare zonnekap -

XXL wegklapbare zonnekap

Een geïntegreerde, wegklapbare XXL zonnekap biedt hoogwaardige bescherming tegen zon en wind met UPF50+.

Modulair Systeem -

Modulair Systeem

Blijf flexibel - als onderdeel van het het Z-Lijn Modulair Systeem, passen de Cloud Z i-Size en de Sirona Z i-Size op de Base Z voor een altijd veilige reis van geboorte tot 105 cm, ong. 4 jaar.

In hoogte verstelbare hoofdsteun -

In hoogte verstelbare hoofdsteun

De verstelbare hoofdsteun biedt 11 standen voor individuele instelling aangepast op de groei van het kind. De geïntegreerde harnasgeleiders maken verstellen intuïtief en snel - dit veiligheidskenmerk kan in luttele seconden aan de groei worden aangepast.

Verwijderbare pasgeborenen inlay -

Verwijderbare pasgeborenen inlay

De Cloud Z i-Size heeft een verwijderbare pasgeborenen inlay, die zorgt voor een bijna vlakke ligpositie van de baby. Dit helpt het risico van het naar voren vallen van het hoofd van de baby te verminderen en voorkomt ademhalingsproblemen. Om meer ruitem te bieden tijdens de groei, moet de pasgeborenen inlay bij een lengte van 60cm worden verwijderd.

Reissysteem -

Reissysteem

De Cloud Z i-Size kan op een willekeurige CYBEX of gb kinderwagen worden geplaatst (en op die van diverse andere merken) met behulp van een adapter. De baby autostoel maakt zo deel uit van een handig reissysteem voor buiten de auto voor meer mobiliteit en eenheid in ontwerp.

Energie absorberende schaal -

Energie absorberende schaal

Veiligheid is de hoogste prioriteit voor elke CYBEX en gb autostoel: De flexibele structuur van het materiaal zorgt dat krachten bij een botsing worden opgevangen en worden weggeleid van de baby.

Nieuwe bekleding -

Nieuwe bekleding

Hoogwaardige stoffen in een modern ontwerp met hedendaagse kleuren - de Cloud Z i-Size combineert twee stoffen op unieke wijze: één stof is erg zacht en warm, vooral aan de binnenkant van de stoel. Slijtvaste tweekleurige twill-effectstof wordt rondom de schaal gebruikt. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kleine een comfortabele reis heeft en tegelijkertijd perfect past in het interieur van een moderne auto.

Engineered in Germany

Lengte/breedte/hoogte: 670 / 440 / 380 mm
Gewicht: 4,8 kg
UN R129
Bekledingshoes van ademend textiel wasbaar op 30°
Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland

Auto type lijst

Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?

"De installatie van onze producten is uitgebreid getest in de nieuwste voertuigen, echter wij adviseren altijd een testinstallatie uit te laten voeren bij een gekwalificeerde retailer om individuele compatibiliteit te verzekeren. Vooral de lengte van de autogordels en de ISOFIX (US: LATCH) verankeringspunten kunnen variëren, zelfs tijdens een productie-run van een autofabrikant. "

Uw CYBEX product

Cloud Z i-Size

Merk van de auto

Model Jaar Installatiepositie
1234567

Service

Downloads: Handleidingen