Gruppe 1/2/3 - 9-36 kg (ca. 9 mdr. - 12år)

Testvinner gr. 1/2/3:
Barnestol Pallas M-fix

Pallas M-fix 2-i-1 barnestolen med sikkerhetspute fikk karakteren 2,1 i testen 06/2015 av den tyske uavhengige forbrukertest organisasjonen Stiftung Warentest og ble dermed den beste stolen i gruppen. CYBEX Pallas M (uten ISOFIX) fikk også karakteren "God" i barnestol testen.

  • Énhånds-justerbar sikkerhetspute
  • 2-i-1 stol
  • Individuell justerbar sidebeskyttelse
  • Komfortabel énhånds-justerbar hvileposisjon
  • ISOFIX connect

Pallas M-fix

Pallas M

Kommentar Stiftung Warentest, test 06/2015 (Pallas M-fix)

"Seleføringen er god, barnet kan lett fastspennes og stolen kan monteres meget enkelt og hurtig."

Pallas M(-fix) finnes i adskillige farger i 2016 kolleksjonen

Phantom Grey
Princess Pink
Olive Khaki
Autumn Gold
Mars Red
Manhattan Grey
Royal Blue
Happy Black

Pallas M(-fix) - fordelene ved barnestolen

Barnestol test: Pallas M-fix

2-i-1 barnestol: Pallas M-fix vokser med barnet og kan således anvendes i mer enn 11 år. I gruppe 1 fungerer den justerbare sikkerhetsputen som en oppustet airbag under en kollisjon og beskytter dermed mot nakkeskader uten å begrense barnets frihet. For barn fra ca. 3 år og eldre, kan barnestolen enkelt omdannes til en Solution M(-fix). Den kan også brukes i biler uten ISOFIX.

12-posisjons høydejusterbar hodestøtte
Justerbar sikkerhetspute
Ventilasjonssystem
Komfortabel énhåndsjusterbar hvilefunksjon
Patentert innstillelig hodestøtte
Individuel justerbar lineær sidekollisjonsbeskyttelse
Støtabsorberende skall
ISOFIX connect (Pallas M-fix)

Sikkerhet uten å begrense barnets frihet

Den nye generasjon av den prisbelønnede Pallas-serie, yter opptimert sikkerhet og komfort i mer enn 11 år. I gruppe 1 anvendes Pallas M med en justerbar sikkerhetspute. I tilfelle en frontal-kollisjon fordeles kraften over sikkerhetsputen og absorberes av det støtabsorberende materiale svarende til en oppustet airbag. I gruppe 2/3 omdannes stolen til en Solution M.

Tekniske data

Pallas M-Fix

L 430 mm / B 540 mm / H 700 mm - 9,3kg

Pallas M

L 430 mm / B 540 mm / H 700 mm - 8,3kg

Våre sikkerhetsprinsipper

D.S.F. innovasjonsprinsippet er kjernefilosofien bak alle CYBEX produkter. Det står for vår drivkraft til å oppfylle de høyeste sikkerhetsstandarer, gjennomføre et rent og unikt design kombinert med intelligent funksjonalitet. Det internasjonale teamet av CYBEX sikkerhetseksperter bygger på årtiers erfaring til å sikre kontinuerlige, sikkerhetsmessige fremskritt. Flere patenter er blitt utviklet spesifikt i de sentrale områder av barns sikkerhet. Pluss: CYBEX produkter består av hundrevis av krasjtester hvert år. Og hver ny krasjtest fører til omgående forbedringer og videreutvikling av våre produkter.

Testresultater

Våre barnestoler testes regelmessig av uavhengige institutter. Vi er stolte av å kunne annonsere, at våre barnestoler løpende oppnår toppresultater i de viktigste europeiske sikkerhets- og forbrukertester som det tyske ADAC og Stiftung Warentest. Vi behandler barns sikkerhet med den største omhu og oppmerksomhet. Holdet hos CYBEX arbeider i utstrakt grad for å sikre, at alle våre produkter tilbyr de høyeste nivåer av sikkerhet og yter den enestående kvalitet som du forventer til ditt barn.