Grupp 1/2/3 9-36 Kg (ca 9 mån-12 år)

Testvinnare
Bilbarnstol Pallas M-fix

Pallas M-fix 2-i-1 bilbarnstol med säkerhetskudde fick betyget 2,1 i testen 06/2015 av den självständiga Tyska konsumentorganisationen Stiftung Warentest och blev därmed den bästa stolen i gruppen. Cybex Pallas M (utan ISOFIX) fick också betyget "GOD" i alla kategorier.

  • Justerbar skyddskudde
  • 2-i-1 stol upp till 12 år
  • induvidell justerbar sidokollitions skydd
  • Komfortabel viloposition
  • ISOFIX montering

Pallas M-fix

Pallas M

Kommentar av Stiftung Warentes, Test 06/2015 (Pallas M-fix)

Bältesföringen är bra, barnet kan enkelt fastspännas och stolen snabbt och enkelt monteras.

Kommentar ADAC Motorwelt 6/2015

Bra bilbarnstol med säkerhetskudde som kan användas i lång tid.

Pallas M(-fis) finns i flera färger i 2016 års kollektion

Phantom Grey
Princess Pink
Olive Khaki
Autumn Gold
Mars Red
Manhattan Grey
Royal Blue
Happy Black

Förd bilbarnstolelar med Palla M(fix)

Pallas M-fix testvinnare i grupp 1/2/3

2-i-1 bilbarnstol: Pallas M-fix växser med barnet och kan således användas i mer än 11 år.I grupp 1 fungerar den justerbara säkerhetskudden som en ouppblåst airbag vid en kollition och skyddar mot nackskador utan att begränsa barnets rörlighet. För barn över 4 år och äldre kan stolen lätt omvandlas till en Solution M(-fix). Den kan också monteras utan ISOFIX.

Justerbart huvudstöd i 12 positioner
Justerbar säkerhetskudde
Ventilationssystem
Enkel enhandsjustering för vilofunktion
Patenterad inställning av huvudstöd
Induviduell justerbart linier sidokolitionsskydd.
stötabsorberande skal.
ISOFIX motering (Pallas M-fix)

Säkerhet utan att begränsa barnets rörelsefrihet

Den nya generationen av den prisbelönande Pallas-serien erbjuder optimerad säkerhet och komfort i mer än 11 år. I grupp 1 används används Pallas M med en justerbar säkerhetskudde. Vid en frontalkrock fördelas kraften över säkerhetskudden och fördelas bort av det stötabsorberande material som motsvarar en ouppblåst airbag. I grupp 2/3 omvandlas stolen till en Solution M.

Teknisk data

Pallas M-Fix

L 430 mm – B 540 mm – H 700 mm – 9,3 kg

Pallas M

L 430 mm – B 540 mm – H 700 mm – 8,3 kg

Våra säkerhetsprinsiper

D.S.F inovationsprinciper är kärnfilosofin för alla Cybex produkter. Det står för vår drivkraft till att uppfylla den högsta säkerhetsstandard, genoföra en ren och unik design kombinerat med intelligent funktionskvalitet.Det internationella teamet av Cybex säkerhetsexperter bygger på årtiondens erfarenheter till att säkra en konternuelig, säkerhetsmässig framtid. Flera patenter har blivit utvecklade specifikt i de centrala områden av barns säkerhet. Plus: Cybex produkter krocktestas hundratals gånger varje år. Och efter varje krocktest blir det förbättringar och vidarutveckling av våra produkter.

Testresultat

Våra bilstolar testas regelmässigt av oberoende institut. Vi är stolta över att kunna presentera, att alla våra bilstolar regelbundet når toppresultat i de viktigaste europeiska säkerhets och användartester som det tyska ADAC och Stiftung Warentest. Vi behandlar barns säkerhet med den största omsorg och uppmärksamhet. Vårat team på CYBEX arbetar i bred utsräckning för att säkra att alla våra produkter tillhör de högsta nivåerna av säkerhet och har den kvalitet som du som förälder förväntar dig.