Menu

»Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?«

Aton Q

Gr. 0+, 0 - 13 kg, vanaf geboorte tot ongeveer 18 maanden


Aton Q baby-autostoeltje

Veiligheid ontmoet design

Aton Q zet het succes van de bekroonde Aton-lijn in Gr. 0+ voort en krijgt een uitstekende 1.6 (goed) van de Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest (Test 06/2014). De ADAC oordeelt met “goed”. Het predicaat “goed” van de ÖAMTC is zelfs een historisch topcijfer vanwege de uitstekende bescherming bij zijdelingse botsingen indien geïnstalleerd met de ISOFIX-basis. In de categorieën Veiligheid en Schadelijke stoffen werd het stoeltje zelfs “zeer goed” bevonden.

 • Telescopische Linear Side-impact Protection (L.S.P. System)
 • Automatisch in hoogte verstelbare zitting
 • In hoogte verstelbare hoofdsteun met geïntegreerde gordelgeleider
 • Bijpassende geïntegreerde XXL inklapbare zonnekap
 • Reissysteem met kinderwagens van CYBEX en andere merken

De interactie van de slimme telescopische Linear Side-Impact Protection (LSP Systeem) en een in hoogte verstelbare hoofdsteun met geïntegreerd harnasgeleider biedt het hoogste niveau van veiligheid en comfort. Daarnaast heeft de Aton Q een nieuwe functie voor de vlakste mogelijke liggende hoek tussen hoofd, nek en borst. Dit vermindert het risico van ademhalingsmoeilijkheden voor premature baby's en kleine pasgeborenen. Een bijpassende XXL inklapbare zonnekap met UVP50 + beschermt perfect tegen hoge zon en sterke wind.

Telescopisch L.S.P. Systeem - Telescopisch Lineair Side-impact bescherming

Telescopisch L.S.P. Systeem

Telescopisch Lineair Side-impact bescherming

De nieuwe telescopische Lineaire Side impact bescherming (L.S.P systeem) in combinatie met de kracht absorberende schelp absorberen de botskrachten bij zijwaartse impact.

De nieuwe telescopische Linear Side-Impact Bescherming kan eenvoudig worden aangepast. De allereerste krachten van impact worden overgedragen door de verlengde zijbeschermer aan de kant van het portier en worden gedistribueerd naar schelp van de baby autostoel. Het flexibele materiaal en de structuur van de baby-autostoel absorbeert de krachten van een impact en sluizen ze weg van de baby.

Automatische in hoogte verstelbare autostoel - Voor een bijna platte lighouding

Automatische in hoogte verstelbare autostoel

Voor een bijna platte lighouding

Een van de grootste uitdagingen voor de veiligheidsingenieurs is het best mogelijke vervoer van premature baby's en zeer kleine pasgeborenen waarvan de nekspieren en reflexen nog niet goed genoeg zijn ontwikkeld. Helaas kan dit leiden tot kantelen van het hoofd van de baby tijdens het slapen, wat kan leiden tot ernstige ademhalingsproblemen.

Samen met Duitse medisch specialisten en verloskundigen, en rekening houdend met de bevindingen van vele tests, werd een nieuwe functie ontwikkeld die de platst mogelijk liggende hoek tussen hoofd, nek en borst creeert. Het risico op ademhalingsproblemen wordt daardoor verminderd. Door het aanpassen van de hoofdsteun verandert de zithoek automatisch en de autostoel groeit mee met het kind. Met deze geïntegreerde automatische aanpassing biedt de baby-autostoel ook grotere kinderen meer ruimte en comfort.

Bijpassende geïntegreerde XXL inklapbare zonnekap - Perfecte zon en wind bescherming met UVP50+

Bijpassende geïntegreerde XXL inklapbare zonnekap

Perfecte zon en wind bescherming met UVP50+

Voor maximale bescherming van de huid van de baby, de inklapbare zonnekap voldoet aan de strenge Australische UVP50+ eisen.

De geïntegreerde extra grote zonnekap verdwijnt elegant achter een kleur-gecoördineerde vizier. Het kan stapsgewijs worden vergroot en biedt niet alleen een perfecte bescherming tegen de zon, maar ook bescherming tegen wind en regen.

in 8 posities verstelbare hoofdsteun - Voor perfecte bescherming die met het kind meegroeit.

in 8 posities verstelbare hoofdsteun

Voor perfecte bescherming die met het kind meegroeit.

Het telescopische Linear Side-Impact Protection Systeem en de in hoogte verstelbare hoofdsteun dragen ​​bij aan de uitstekende zij-bescherming van het Aton Q baby-autozitje.

Met de nieuwe 8-positie in hoogte verstelbare hoofdsteun met geïntegreerde harnasgeleiding, verandert de lengte van de gordel automatisch wanneer de hoofdsteun wordt aangepast. Dit voorkomt eventuele moeilijke geleiding van de gorels en maakt verkeerd gebruik bijna onmogelijk.

Reissysteem - Veiligheid, Design en mobiliteit in een.

Reissysteem

Veiligheid, Design en mobiliteit in een.

Het Aton Q babyautozitje kan moeiteloos worden gebruikt als reis-systeem met CYBEX en andere merken buggy's of kinderwagens.

Het design-DNA van de Aton Q autostoel strekt zich uit over alle PLATINUM-producten en is ook aanwezig in de Cybex buggy's. Met behulp van eenvoudige adapters verandert het baby-autozitje samen met de Cybex buggy Callisto, Topaz en Onyx in een knap, visueel harmonieus reissysteem. De Aton Q kan ook worden gecombineerd met vele andere merken kinderwagens en buggy's om een praktisch reissysteem te vormen.

Kleuren en stoffen - Design, veiligheid en functionaliteit

Kleuren en stoffen

Design, veiligheid en functionaliteit

De PLATINUM-autostoeltjes zetten de CYBEX-traditie van modieuze kleuren voort en zijn in twee stofsoorten en een groot aantal kleuren leverbaar.

"Comfort-versie: de zachte en behaaglijke Comfort-versie van de Platinum-autostoel is in 10 kleurcombinaties verkrijgbaar. Plus-versie: de Plus-versie dankt zijn karakteristieke uiterlijk aan een exclusieve, zeer slijtvaste stof met een twilleffect in een denimlook. Deze kinderzitjes zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren."

tested by real parents

Kerstin S.: „De Aton Q ziet er niet alleen goed uit maar het laat de kleine zich ook veilig en comfortabel voelen.“

Kenmerken

 • Energie absorberende schaal - Absorbeert de krachten van een botsing en beschermt de baby

  Energie absorberende schaal:
  Absorbeert de krachten van een botsing en beschermt de baby

 • Extra brede Y-gordels - Met zachtgevoerde gordels

  Extra brede Y-gordels:
  Met zachtgevoerde gordels

Accessoires

Engineered in Germany

Lengte/breedte/hoogte: 650, 440, 390-560 mm
Gewicht: 4,6 kg
UN R44/04, Gr. 0+
Bekledingshoes van ademend textiel wasbaar op 30°
Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland

Auto type lijst

Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?

"De installatie van onze producten is uitgebreid getest in de nieuwste voertuigen, echter wij adviseren altijd een testinstallatie uit te laten voeren bij een gekwalificeerde retailer om individuele compatibiliteit te verzekeren. Vooral de lengte van de autogordels en de ISOFIX (US: LATCH) verankeringspunten kunnen variëren, zelfs tijdens een productie-run van een autofabrikant. "

Uw CYBEX product

Merk van de auto

Model Jaar Installatiepositie
1234567

Service

Downloads: Handleidingen