Menu

www.autobild.de, Test autobild.de - Kindersitze, CYBEX Aton 3S, Testresult: "sehr gut (very good)"

»Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?«

Aton 3S

Gr. 0+, 0 - 13 kg, vanaf de geboorte tot ongeveer 18 maanden

1/1
www.autobild.de, Test autobild.de - Kindersitze, CYBEX Aton 3S, Testresult: 'sehr gut (very good)'

Aton 3S baby autostoel

De derde generatie van het succesvolle eerste autostoel

Aton 3S belooft eenzelfde succes te worden als zijn voorganger, de award winner Aton 2, groep 0+ test winnaar in de 6/2012 Stiftung Warentest kinderzitjes test in Duitsland.

Nieuwe veiligheidsvoorzieningen, bijvoorbeeld de in hoogte verstelbare hoofdsteun met geïntegreerd harnas in combinatie met de het verbeterde LSP systeem bieden uitstekende veiligheids-en comfortvoorzieningen, De enorme XXL zonnekap zorgt voor extra zonnebescherming voor premature baby's en zeer kleine pasgeborenen. De inlay zorgt ervoor dat babies met hun hoofd, nek en borst in de juiste positie en comfortabel zitten. Het risico van verstikking door het voorovervallen van het hoofd is daardoor aanzienlijk verminderd. De Aton3S kan gebruikt worden in combinatie met de autogordel of onze optionele bases voor makkelijke installatie.

8-positie in hoogte verstelbare hoofdsteun - Makkelijk te gebruiken met optimale bescherming, groeit mee met uw kind.

8-positie in hoogte verstelbare hoofdsteun

Makkelijk te gebruiken met optimale bescherming, groeit mee met uw kind.

De in 8 posities verstelbare hoofdsteun met geintegreerde harnas biedt extra bescherming bij zijwaartse impact.

De hoogte van het harnas is verstelbaar naar de hoogte van de hoofdsteun. Het Y-harnas systeem is effectief en confortabel, met name voor pasgeboren babies. Het inlegkussen dat aan de hoofdsteun vastzit kan ook worden gebruikt om de hoogte van de heupen van de baby te ondersteunen.

Lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen (L.S.P. System) - Linear Side-impact Protection

Lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen (L.S.P. System)

Linear Side-impact Protection

Bij zijdelingse botsingen absorbeert de Linear Side-impact Protection (L.S.P. System) de energie van de impact en beschermt hoofd en schouders. De LSP bescherming biedt 40% extra veiligheid bij een botsing.

Omdat elke vierde botsing is een zijdelingse botsing is heeft CYBEX een extra veiligheids oplossing geintroduceerd die het risico van letsel verminderd. Dit heeft geresulteerd in de introductie van een geoptimaliseerd LSP systeem dat de energie van een zijdelingse botsing vroeg absorbeert. Dankzij de flexibele structuur wordt de resterende energie van een impact geabsorbeerd door het kinderzitje, weg van de baby. De beschermelementen kunnen worden dichtgevouwen aan de kant waar de deur zich niet bevindt. Als het kinderzitje in het midden van de auto geplaatst wordt kunnen beide beschermelementen dichtgevouwen worden. Deze technische ontwikkling biedt 40% extra veiligheid bij een zijdelingse botsing.

In hoogte verstelbaar - Om het kinderzitje zo plat en ruimtelijk mogelijk te maken

In hoogte verstelbaar

Om het kinderzitje zo plat en ruimtelijk mogelijk te maken

De nekspieren en reflexen van kleine pasgeboren babies zijn nog onderontwikkeld waardoor er het risico ontstaat van het naar voren vallen van het hoofd. Hierdoor kunnen ademhalingsproblemen ontstaan.

In samenwerking met Duitse dokters en vroedvrouwen hebben wij talrijke tests uitgevoerd om de perfecte zit-en ligpositie van het kind te bepalen. Hierbij is een nieuwe functie ontwikkeld die het kind zoveel mogelijk horizontaal laat liggen. Zo wordt het risico van verstikking aanzienlijk verkleind. Het verstelbare mechanisme biedt grotere babies meer ruimte en comfort.

CYBEX reis-systeem - Ruimtebesparende reisvoorzieningen

CYBEX reis-systeem

Ruimtebesparende reisvoorzieningen

Het CYBEX kinderzitje kan moeiteloos worden veranderd in een reis-systeem met buggy's en wandelwagens van CYBEX en andere merken.

Met behulp van een eenvoudige adapter kunnen alle kinderzitjes van CYBEX worden veranderd in een reis-systeem in combinatie met de CYBEX wandelwagens Callisto, Onyx of Topaz. Ze passen ook op wandelwagens van andere merken, zoals Bugaboo, Baby Jogger en Mamas & Papas. Zo biedt CYBEX een lichtgewicht, flexibel en ruimtebesparend reis-systeem voor stadsleven of onderweg, waardoor ouders een nieuwe dimensie van mobiliteit ervaren.

Kenmerken

 • Zacht inlegkussen - In lengte en hoogte verstelbaar en vast aan de hoofdsteun

  Zacht inlegkussen:
  In lengte en hoogte verstelbaar en vast aan de hoofdsteun

 • Geintegreerd XXL opvouwbare zonnekap - Verstelbaar in 4 stappen, met UV50+ zonnebescherming

  Geintegreerd XXL opvouwbare zonnekap:
  Verstelbaar in 4 stappen, met UV50+ zonnebescherming

 • Y-gordels - Verstelbaar in 4 stappen, met UV50+ zonnebescherming

  Y-gordels

 • Energie absorberend - Met zijwaartse bescherming

  Energie absorberend:
  Met zijwaartse bescherming

Engineered in Germany

Lengte/breedte/hoogte: 639, 440-515, 558 mm
Gewicht: 4,8  kg
ECE R44/04, Gr. 0+
Hoezen van ademend textiel wasbaar bij 30°
In Duitsland ontwikkeld en ontworpen

Auto type lijst

Is dit de juiste autostoel voor mijn auto?

"De installatie van onze producten is uitgebreid getest in de nieuwste voertuigen, echter wij adviseren altijd een testinstallatie uit te laten voeren bij een gekwalificeerde retailer om individuele compatibiliteit te verzekeren. Vooral de lengte van de autogordels en de ISOFIX (US: LATCH) verankeringspunten kunnen variëren, zelfs tijdens een productie-run van een autofabrikant. "

Uw CYBEX product

Merk van de auto

Model Jaar Installatiepositie
1234567

Service

Downloads: Handleidingen