Gruppe 2/3 - 15-36 kg (ca. 3-12 år)

Testvinder gr. 2/3:
Autostol Solution M-fix

Både CYBEX Solution M-fix og Solution M blev vindere i gruppe 2/3 i testen 06/2015 gennemført af den førende tyske uafhængige forbrugertest organisation Stiftung Warentest og modtog fremragende testresultater fra førende europæiske testinstitutter. Med karakteren 1,8 (God) scorede begge autostole det bedste resultat af alle stole i testen *på niveau med en autostol af andet mærke.

  • Indstillelig hovedstøtte
  • Individuel justerbar sidebeskyttelse
  • 12-positions højdejusterbar hovedstøtte
  • ISOFIX connect

Solution M-fix

Solution M

Kommentar Stiftung Warentest, test 06/2015 (Solution M-fix)

"Med 6,4 kg er stolen forholdsvis let. God benstøtte. God polstring. Barnet har en god udsigt og en ideel siddestilling. Barnet har også rigelig plads"

Kommentar ADAC 06/2015 (Solution M-fix)

"God autostol til børn i alderen 4 år og derover, der tilbyder ekstra fikseringspunkter til ISOFIX forankringen (i bilsæder, der er homologeret til en sådan anvendelse). Dette øger sidestabiliteten og forhindrer, at stolen vipper, når bilen drejer."

Solution M(-fix) findes i flere farver i 2016 kollektionen

Phantom Grey
Princess Pink
Olive Khaki
Autumn Gold
Mars Red
Manhattan Grey
Royal Blue
Happy Black

Solution M(-fix) - fordelene ved autostolen

Autostoletest: Solution M-fix

Som medlem af den successfulde Solution serie er Solution M-fix udstyret med en patenteret indstillelig hovedstøtte, som forhindrer barnets hoved i at tippe forover under søvn. Andre funktioner inkluderer den individuelle justerbare sidekollisionsbeskyttelse og stødabsorberende sidebeskyttere, hvilket betyder, at Solution M-fix yder optimal beskyttelse i tilfælde af en sidekollision. Stolen kan også anvendes i biler uden ISOFIX.

12-positions højdejusterbar hovedstøtte
Ventilationssystem
Ekstra bred og dyb sædeenhed
Patenteret indstillelig hovedstøtte
Individuel justerbar lineær sidekollisionsbeskyttelse
Stødabsorberende skal
ISOFIX connect (Solution M-fix)

Solution M: Patenteret sikkerhed og fremragende funktionalitet

Det vigtigste element i sikkerhedskonceptet for vores succesfulde Solution serie er den patenterede indstillelige hovedstøtte. Den beskytter barnet, når det sover, da barnets hoved forbliver i sikkerhedszonen. I tilfælde af en sidekollision er barnet yderligere beskyttet af de individuelle justerbare sidebeskyttere.

Tekniske data

Solution M-Fix

L 405 mm / B 540 mm / H 625 mm - 5,8kg

Solution M

L 405 mm / B 540 mm / H 625 mm - 5,2kg

Selepude vs. Solution

Idéen bag et barnesæde er at tilpasse bilens sikkerhedssele-system til størrelsen af barnet. Standarderne ECE R 44/03 og 44/04 indikerer, at en selepude, til børn der vejer mere end 15 kg, teoretisk set er tilstrækkelig til at opfylde dette formål. Vi anbefaler dog at benytte et komplet sæde med ryglæn til at yde optimal beskyttelse til bækken, skuldre og hoved. Forskellene mellem simple selepuder og robuste sæder med ryglæn og tætsiddende sikkerhedsseler er forbløffende.

Problemer ved en selepude

Problemet med selepuder er, at de ikke yder nogen sidebeskyttelse. En autostol med ryglæn er udstyret med sider, som i en kollision forhindrer barnets hoved i at ramme bilens vindue. Desuden kan en sidekollision forårsage alvorlig skade, og børn kan også lide yderligere skade fra sideairbaggen. Airbags kan beskytte voksne, men de kan udgøre en alvorlig risiko for børn. Statistikkerne viser, at én ud af fire kollisioner involverer effekt på siden af køretøjet. Endnu mere alarmerende er det, at disse sidekollisioner udgør 20 procent af alle kollisionsrelaterede dødsfald og alvorligt invaliderende skader blandt børn. En selepude giver ikke tilstrækkelig beskyttelse til barnets mest udsatte områder. Der er altid en risiko for, at selepuder kan glide under barnet. Selepuder placerer ikke sikkerhedsselen omkring skulderområdet, hvilket får remmen til at sidde for tæt på halsen. Det kompakte design af et sæde med ryglæn sikrer ikke kun, at barnet er sikret mere fast, men at bæltet også altid er i den rigtige position.