Gruppe 1/2/3 - 9-36 kg (ca. 9 mdr. - 12år)

Testvinder gr. 1/2/3:
Autostol Pallas M-fix

Pallas M-fix 2-i-1 autostolen med sikkerhedspude scorede karakteren 2,1 i testen 06/2015 af den tyske uafhængige forbrugertest organisation Stiftung Warentest og blev dermed den bedste stol i gruppen. CYBEX Pallas M (uden ISOFIX) scorede også karakteren "God" i autostoletesten.

  • Énhånds-justerbar sikkerhedspude
  • 2-i-1 stol
  • Individuel justerbar sidebeskyttelse
  • Komfortabel énhånds-justerbar hvileposition
  • ISOFIX connect

Pallas M-fix

Pallas M

Kommentar Stiftung Warentest, test 06/2015 (Pallas M-fix)

"Seleføringen er god, barnet kan let fastspændes, stolen kan meget nemt og hurtigt monteres."

Kommentar ADAC 06/2015 (Pallas M)

"God autostol med sikkerhedspude, som er velegnet i en lang brugstid."

Pallas M(-fix) findes i adskillige farver i 2016 kollektionen

Phantom Grey
Princess Pink
Olive Khaki
Autumn Gold
Mars Red
Manhattan Grey
Royal Blue
Happy Black

Pallas M(-fix) - fordelene ved autostolen

Autostoletest: Pallas M-fix

2-i-1 autostol: Pallas M-fix vokser med barnet og kan således anvendes i mere end 11 år. I gruppe 1 fungerer den justerbare sikkerhedspude som en oppustet airbag under en kollision og beskytter dermed mod nakkeskader uden at begrænse barnets frihed. For børn fra ca. 3 år og ældre, kan autostolen nemt omdannes til en Solution M(-fix). Den kan også bruges i biler uden ISOFIX.

12-positions højdejusterbar hovedstøtte
Justerbar sikkerhedspude
Ventilationssystem
Komfortabel énhåndsjusterbar hvilefunktion
Patenteret indstillelig hovedstøtte
Individuel justerbar lineær sidekollisionsbeskyttelse
Stødabsorberende skal
ISOFIX connect (Pallas M-fix)

Sikkerhed uden at begrænse barnets frihed

Den nye generation af den prisbelønnede Pallas-serie, yder optimeret sikkerhed og komfort i mere end 11 år. I gruppe 1 anvendes Pallas M med en justerbar sikkerhedspude. I tilfælde af en frontal-kollision fordeles kraften over sikkerhedspuden og absorberes af det stødabsorberende materiale svarende til en oppustet airbag. I gruppe 2/3 omdannes stolen til en Solution M.

Tekniske data

Pallas M-Fix

L 430 mm / B 540 mm / H 700 mm - 9,3kg

Pallas M

L 430 mm / B 540 mm / H 700 mm - 8,3kg

Vores sikkerhedsprincipper

D.S.F. innovationsprincippet er kernefilosofien bag alle CYBEX produkter. Det står for vores drivkraft til at opfylde de højeste sikkerhedsstandarder, gennemføre et rent og unikt design kombineret med intelligent funktionalitet. Det internationale team af CYBEX sikkerhedseksperter bygger på årtiers erfaring til at sikre kontinuerlige, sikkerhedsmæssige fremskridt. Flere patenter er blevet udviklet specifikt i de centrale områder af børns sikkerhed. Plus: CYBEX produkter består hundredvis af crashtests hvert år. Og hver ny crashtest fører til omgående forbedringer og videreudvikling af vores produkter.

Testresultater

Vores autostole testes regelmæssigt af uafhængige institutter. Vi er stolte af at kunne annoncere, at vores autostole løbende opnår topresultater i de vigtigste europæiske sikkerheds- og forbrugertest som det tyske ADAC og Stiftung Warentest. Vi behandler børns sikkerhed med den største omhu og opmærksomhed. Holdet hos CYBEX arbejder i udstrakt grad for at sikre, at alle vores produkter tilbyder de højeste niveauer af sikkerhed og yder den enestående kvalitet, som du forventer til dit barn.