Groep 1/2/3 – 9-36 kg (ongeveer 9 maanden – 12 jaar)

Testwinnaar Gr. 1/2/3:
Autostoeltje Pallas M-fix

Het Pallas M-fix 2-in-1 autostoeltje met veiligheidskussen scoorde het cijfer 2.1 in de test 06/2015 van de onafhankelijke Europese consumentenorganisatie Stiftung Warentest, waarmee het het beste autostoeltje in zijn categorie was. De CYBEX Pallas M (zonder ISOFIX Connect) scoorde eveneens een "GOED" in de autostoeltjestest.

  • Met 1 hand verstelbaar veiligheidskussen
  • 2-in-1 zitting
  • Individueel verstelbare Linear Side-impact Protection
  • Comfortabele kantelfunctie
  • ISOFIX Connect

Pallas M-fix

Pallas M

Commentaar Stiftung Warentest, test 06/2015 (Pallas M-fix)

“Het verloop van de gordel is goed, het kind is gemakkelijk vast te zetten, het stoeltje is heel eenvoudig en snel te installeren.”

Commentaar ADAC Motorwelt 06/2015 (Pallas M)

“Goed autostoeltje met veiligheidskussen, dat geschikt is voor langdurig gebruik.”

Pallas M(-fix) is beschikbaar in alle kleuren van de collectie 2016

Phantom Grey
Princess Pink
Olive Khaki
Autumn Gold
Mars Red
Manhattan Grey
Royal Blue
Happy Black

Pallas M(-fix) – de voordelen van het autostoeltje

Pallas M-fix: Testwinnaar in Groep 1/2/3

2-IN-1-STOELTJE: De Pallas M-fix groeit met het kind mee en kan meer dan 11 jaar gebruikt worden. In Groep 1 beschermt het verstelbare veiligheidskussen, dat tijdens een botsing werkt als een opgeblazen airbag, tegen nekletsel zonder beperking in de bewegingsvrijheid. Voor kinderen van ongeveer 3 jaar en ouder kan het stoeltje eenvoudig omgetoverd worden tot een Solution M(-fix). Het kan ook worden gebruikt in auto's zonder ISOFIX.

In 12 hoogten verstelbare hoofdsteun
Verstelbaar veiligheidskussen
Luchtcirculatiesysteem
Comfortabele, met één hand verstelbare kantelfunctie
Gepatenteerde kantelbare hoofdsteun
Individueel verstelbare Linear Side-impact Protection
Energie-absorberende schaal
ISOFIX Connect (Pallas M-fix)

Veiligheid zonder het kind op te sluiten: Pallas M

De nieuwe generatie van de bekroonde Pallas-serie biedt geoptimaliseerde veiligheid en comfort en stoeltjes die maar liefst 11 jaar zijn te gebruiken. De Pallas M in Groep 1 wordt gekenmerkt door een verstelbaar veiligheidskussen. Bij een frontale botsing wordt de kracht van de botsing over het gehele veiligheidskussen verdeeld, te vergelijken met de werking van een opgeblazen airbag. Voor Groep 2/3 is het stoeltje eenvoudig om te toveren tot een Solution M.

Technische gegevens

Pallas M-Fix

L 430 mm – B 540 mm – H 700 mm – 9,3 kg

Pallas M

L 430 mm – B 540 mm – H 700 mm – 8,3 kg

Onze veiligheidsprincipes

Het basisidee achter alle CYBEX-producten is het D.S.F.-innovatieprincipe. Dat staat voor ons streven om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en tegelijkertijd een duidelijk en uniek ontwerp te combineren met intelligente functionaliteit. Het internationale team van CYBEX-kinderveiligheidsdeskundigen put uit jarenlange ervaring om te zorgen dat de veiligheid steeds weer wordt verbeterd. Vooral binnen het aandachtsgebied van kinderveiligheid zijn verschillende patenten ontwikkeld. Plus: CYBEX-producten ondergaan jaarlijks honderden crashtests. Elke crashtest leidt tot directe verbeteringen en verdere ontwikkeling van onze producten.

Testresultaten

Onze autostoeltjes worden regelmatig getest door onafhankelijke instituten. We zijn er trots op dat onze kinderzitjes steeds weer uitstekende resultaten boeken bij de belangrijkste Europese veiligheids- en consumententests, zoals van de Duitse ADAC en Stiftung Warentest. Wij besteden de grootste zorg en aandacht aan kinderveiligheid. Het CYBEX-team werkt er hard aan om te zorgen dat al onze producten de grootste veiligheid en de uitstekende kwaliteit bieden die u verwacht voor uw kind.